ONTVANG 1,00% CASHCOINS Sanitairwinkel.nl

ANWB Webwinkel Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ANWB Webwinkel

In de Webwinkel van de ANWB vind je allerlei handige accessoires voor op de weg of op vakantie

Wanneer je op vakantie gaat zijn er altijd kleine dingen die reuze handig kunnen zijn. De ANWB heeft hiervoor een speciale webwinkel waarin je allerlei handige accessoires voor op de weg of op vakantie vindt. Het aanbod bestaat o.a. uit kleding/schoenen, koelboxen, telefoonhouders, koffers en nog veel, veel meer. Dus ga jij de weg op? Shop dan alle benodigdheden bij de ANWB webwinkel.

ANWB Webwinkel Beoordelingen

Jax Teller  | 07/04/21  10:19:21 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering, fijne overzichtelijke website van ANWB. Ik had een prachtige jas van goede kwaliteit gekocht. Goede prijsverhouding, ook als je de kleding een maatje te klein hebt besteld. Gewoon retour doen en je krijgt netjes je geld weer terug gestort, super!
Akio Kaminaga  | 03/03/21  16:43:41 | Winkelbeoordeling :
Goede producten en nette levering. Ik heb heel moeilijke en kleine voeten en iets breder dan normaal. Gewoonlijk pas ik in een schoenenwinkel 1paar. Bij de ANWB pas ik elke schoen die geleverd is! Ik vond het alleen jammer dat de levering iets langer duurde.
Sjaak Swart  | 26/02/21  21:11:25 | Winkelbeoordeling :
Mijn eerder bestelde winterjas was te klein, het is retour gestuurd en dit is vlot afgehandeld. ER is een grotere maat besteld en deze wordt nog afgeleverd. Na een bericht dat dit wat langer kan duren kan ik toch zeggen dat de ANWB alles correct afgehandeld hebben.
Mark Webber  | 12/02/21  08:18:46 | Winkelbeoordeling :
Een super aanbieding van de ANWB Webshop, door omstandigheden heeft de levering wel wat langer geduurd dan verwacht, maar de artikelen zijn conform de omschrijving en prima. Vier fleece vesten in de aanbieding voor de prijs van één, geweldig!!!
Henk Broersen  | 14/01/21  11:06:46 | Winkelbeoordeling :
Prettig winkelen en prima adviezen indien gewenst. Bovendien als lid van de ANWB schitterende kortingen op allerlei producten zoals wandelschoenen en sportieve kleding. En ook verzekeringen tegen concurrerende prijzen
Klus Klus  | 27/11/20  21:00:37 | Winkelbeoordeling :
ANWB heeft een duidelijke website met goede beschrijving van artikelen. Keuze om artikelen thuis te laten bezorgen of op te halen bij ANWB winkel. Via mail word je tijdig op de hoogte gebracht wanneer artikelen verwacht worden of opgehaald kunnen worden.
Lance Hamilton  | 02/11/20  14:33:10 | Winkelbeoordeling :
Snel geleverd, goed verpakt en scherp geprijsd en ook nog eens gemakkelijk terug te sturen als het niet voldoet aan de eisen. Donsjasjes voldeden volledig aan mijn verwachting en dat is dus weer een prima bestelling geweest bij de ANWB.
Harry Spotter  | 02/10/20  18:33:21 | Winkelbeoordeling :
De ANWB is altijd betrouwbaar en alles is altijd ook goed geregeld. Ik had een fietsendrager gekocht, maar we kwamen er daarna achter dat onze fietsen hier niet oppasten, daarom helaas weer geretourneerd maar dat is bij de ANWB geen enkel probleem.
Freddy Maertens  | 28/09/20  20:35:09 | Winkelbeoordeling :
Slaapmatjes besteld met ledenkorting. Liggen fantastisch, 10 cm dik. Wel bijzonder is dat je de matjes met open ventiel (dus vol lucht en dus niet opgerold) moet bewaren voor een langere levensduur. Zo nemen ze nogal wat ruimte in tijdens het "stallen".
Clint Eastwood  | 30/07/20  07:12:07 | Winkelbeoordeling :
In de winkel bij de ANWB, 2 koffers online besteld omdat ze niet op voorraad waren en thuis netjes afgeleverd gekregen. Ondertussen kwam aanbiedingsprijs en ook deze hebben ze na een kort berichtje op mijn bestelling toegepast, super service van de ANWB!
Peter Faber  | 03/07/20  09:11:48 | Winkelbeoordeling :
Artikelen zijn via de website gemakkelijk te bestellen, en vaak al na een dag bij de ANWB-winkel op te halen. Wij zijn al jaren lid van de ANWB dus profiteren we altijd automatisch met hoge kortingen! Prima van ANWB!
Chrissie Giesenhagen  | 19/11/19  00:18:00 | Winkelbeoordeling :
Naar Duitsland rijzen maar nog geen milieusticker om de steden in mogen te rijden? Via de ANWB webwinkel helemaal geen probleem. Kenteken intikken en bestellen. Binnen rond een week viel die milieusticker op de deurmat en prijs was ook prima.
Adri Veltman  | 04/08/19  19:10:14 | Winkelbeoordeling :
Met je diesel auto een Duitse stad in? Even de ANWB raadplegen. Een routekaartje voor onderweg? Even de winkel binnen lopen. Fijne wandelschoenen voor de vakantie? De webshop heeft de beste kwaliteit op voorraad.
Lisette Hendrikx  | 24/06/19  09:47:53 | Winkelbeoordeling :
We zijn al jaren lid van de ANWB. Op de site zijn altijd aanbiedingen voor de leden.Deze site biedt veel leuke artikelen aan die iets te maken hebben met reizen bv. kleding, schoenen, reisgidsen, koffers. Wil je geen verzendkosten betalen bestel dan via de site en kies voor afhalen in de winkel.
Bhakti Dharma  | 01/03/19  08:30:31 | Winkelbeoordeling :
Deze site biedt veel leuke artikelen aan die iets te maken hebben met reizen bv. kleding, schoenen, reisgidsen, koffers. Er zijn ook vaak aanbiedingen voor de leden. En de site zelf ziet er ook goed uit mer leuke plaatjes.
Marianne Hiemstra  | 22/07/18  07:40:48 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al jaren lid van de ANWB en Wegenwacht. Al vele malen de wegenwacht nodig gehad. Maar ook in de ANWB winkel kopen wij regelmatig iets. Bijv. bijna elk jaar onze winterjassen. Water en stormbestendig. Met de korting zeker aantrekkelijk!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS Expert
visit register click click