ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com

Allekabels Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Allekabels

Koop nu alle soorten kabels en nog veel meer aanverwante artikelen met korting bij Allekabels!

Op Allekabels.nl vind je alle soorten kabels, maar er is nog veel meer te vinden dan alleen kabels. Het assortiment bestaat uit diverse aanverwante artikelen zoals voedingen, omvormers, verlichting, gereedschap, reisstekkers en gadgets.

Allekabels Beoordelingen

Veronica Veronica  | 17/02/21  10:42:03 | Winkelbeoordeling :
Altijd een snelle levering van Allekabels en prima prijzen. Ook leuk dat je nog de kans krijgt om iets na te bestellen zonder extra bezorgkosten, daar zit uiteraard wel een tijdslimiet op, heb er zelf wel een keer gebruik van gemaakt, super handig! Prima webshop!
Piet Vettel  | 21/12/20  16:51:42 | Winkelbeoordeling :
Prima prijs/kwaliteit verhouding en een overzichtelijke en uitgebreide website van Allekabels.nl. Tevens was de bestelling de volgende dag meteen in huis. Volgende keer dus weer gewoon bestellen bij Allekabels.nl.
Akio Kaminaga  | 24/11/20  17:29:37 | Winkelbeoordeling :
De ene dag een loeplamp van 40 euro besteld en de volgende dag al in huis en de lamp doet het perfect. Goede website, snelle levering en niet duur. al met al 5 sterren en ik zou zeker weer bestellen bij Allekabels.nl in de toekomst.
Lance Hamilton  | 09/11/20  18:59:28 | Winkelbeoordeling :
Dit lijkt echt onmogelijk: vrijdagavond je bestelling plaatsen bij Allekabels.nl en op zaterdagochtend ontvangen. Goede service en snelle levering en correcte verpakking, voldoed aan alle verwachtingen, super !!
Freddy Maertens  | 05/10/20  10:45:52 | Winkelbeoordeling :
Ideaal voor aansluitmateriaal, ruim assortiment, snelle levering en een goed te gebruiken website van Allekabels.nl. Nog geen klachten gehad met de paar bestellingen die ik al heb geplaatst, dus de klantenservice kan ik niet beoordelen.
Mark Webber  | 17/09/20  07:28:39 | Winkelbeoordeling :
Goede overzichtelijke website, met breed assortiment. Bestelling en verdere afhandeling duidelijk en snel, ook als je geen account aanmaakt! Updates via mail tav geplaatste bestellingen netjes. Producten netjes geleverd in juiste verpakking, kortom super van Allekabels.nl!
Jacks Teller  | 14/09/20  18:51:00 | Winkelbeoordeling :
Ik had snel een lange internet en tv kabel nodig. Had alles de volgende dag al in huis en prijs was veel goedkoper dan in de bouwmarkt. Op de site van Allekabels.nl staat alles duidelijk en gedetailleerd omschreven. Bestellen ging snel en makkelijk en met veel keuze uit betaalopties.
Peter wiegel  | 21/08/20  17:37:21 | Winkelbeoordeling :
17-3-2018 heb ik o.a. filament led lamp E27 gekocht. kort geleden is deze lamp er mee gestopt. ik wist dat er garantie op die lamp zat van 3 jr. en ik had de verpakking en digitaal aankoopbewijs. even bellen en daarna e-mailen met foto van de kapotte filament led lamp. en voor de prijs die ik er toen voor betaalde kreeg ik 2 nwe gratis toegestuurd. top bedrijf.
Veronika Kalou  | 28/07/20  07:27:54 | Winkelbeoordeling :
Ik had drie kabels nodig van 5 meter om mijn LCD beeldscherm aan te sluiten op mijn cnc kantbank omdat ik de computer heb verplaatst. Allekabels had al mijn benodigdheden mooi op voorraad en ik had ze daardoor snel binnen zodat ik verder kon met mijn werk,goede kwaliteits kabels en goed verpakt!
Pieta Bambergen  | 25/07/20  12:09:54 | Winkelbeoordeling :
Allekabels.nl vind ik een prima webshop hebben. Overzichtelijk, alles wat we wilden hebben we gevonden en een snelle levering en dat voor zeer concurrerende prijzen, Volgende keer als we wat nodig hebben kijken we weer gelijk bij Allekabels.nl
Harry Spotter  | 18/07/20  13:13:07 | Winkelbeoordeling :
Allekabels.nl heeft een hele duidelijke site en is goed van informatie, zeer goede en duidelijke afhandeling van de bestelling. Prijs technisch goed in de internet markt. Alom een goede online leverancier, ik bestel er geregeld want elk vreemd kabeltje hebben ze ook!
Ferry Swinkels  | 13/07/20  19:45:29 | Winkelbeoordeling :
Een snelle levering bij Allekabels.nl, product omschrijving klopt daadwerkelijk en een goede prijs tevens zijn de producten zo verpakt dat het klopt geen onhandige dozen waar het product in verstop zit wat je vaak wel hebt, prima dus!
Sjaak Swart  | 26/06/20  08:31:07 | Winkelbeoordeling :
De bestelde trafo werd na een dag al geleverd en dus hadden wij weer licht in de duisternis (in ons geval de keuken) nu kan ik weer zien wat ik kook. Bedankt allekabels.nl voor de supersnelle service en levering!!!!!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 0,79% CASHCOINS Badkamerwinkel.nl
visit register click click