ONTVANG Tot 12,50 CASHCOINS ONTVANG Tot 12,50 CASHCOINS
Op reis met de Eastpak rugzak
08/07/2019

eastpak

Op reis met de Eastpak rugzak Zo goed als iedereen houdt van reizen. Of het nu naar Spanje is, naar Bali, Zweden of de Verenigde Staten, er is een ding zeker: je moet sowieso een tas meenemen op vakantie. Hiervoor is de Eastpak rugzak zonder meer geschikt. Ze zijn ruim en praktisch, maar ook nog eens mooi en stijlvol. Wat kun je nog meer verwachten van een tas? Of je nou een mooie print wilt of toch een Eastpak rugzak zwart, het is zeker weten te vinden bij het Amerikaanse merk.

Eastpak Volker
Eastpak gebruikt in haar ontwerp vaak vrolijke kleuren en drukke prints, maar dit is helemaal niet het geval bij de tassen van de Volker-collectie. Zowel de groene als de zwarte variant is rustig qua design, waar veel mensen van houden. Het zijn zonder twijfel grote rugzakken waarin veel ruimte zit en je dus veel spullen kunt opbergen: perfect voor een reis. Een Volker heeft namelijk een inhoud van 35 liter, maar heeft ook nog eens een speciale vak voor een 15 inch laptop. Dit zit in de hoofdvak van de tas, wat tevens drie voorvakken heeft. Deze zijn op verschillende manieren te sluiten, namelijk met een rits- of gespsluiting. De Volker heeft nog meer features, het heeft ook compressieriemen en een flessenhouder. De schouderbanden van de rugzak zijn gewatteerd en in lengte verstelbaar, zodat de rugzak zeer comfortabel is om te dragen. De Volker-tassen zijn geproduceerd van polyester, waar Eastpak vaak gebruik van maakt.

eastpak

Eastpak Provider
Hou je van de kleur zwart, maar staat een print je ook niet tegen? Dan is de Eastpak Provider perfect voor jou. Het is in twee varianten verkrijgbaar, namelijk de zogenoemde Slines Black en de Startan Black. De eerstgenoemde rugzak heeft horizontale, witte lijnen en grijze vlakken in het ontwerp, terwijl de Startan Black een design heeft met verschillende vakken waarin lichtgrijze en witte strepen zijn verwerkt. De laatstgenoemde tas is dan ook zonder meer drukker qua ontwerp als de Slines Black. Beide varianten zijn voor de rest gelijk. Ze hebben bijvoorbeeld beide een inhoud van 33 liter en twee hoofdvakken. Daarnaast heeft de Provider een voorvak met ritssluiting, net zoals de twee hoofdcompartimenten. In de tas zit tevens een speciaal vak voor een 15 inch laptop. De schouderbanden zijn gewatteerd en verstelbaar in lengte, wat de comfort ten goede komt. Het is geproduceerd van het materiaal polyester, een Eastpak rugzak leer ga je dan ook niet tegenkomen.

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Eastpak 2,00% CashCoins

Eastpak

Beste dé rugzak onder de rugzakken bij Eastpak

Naar de actie
Door Jolanda De bondt op 20-07-2019 om 08:57:34
Lijkt me een hele stevige rugtas om op vakantie mee te nemen
Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG Tot 12,50 CASHCOINS ONTVANG Tot 12,50 CASHCOINS
visit register click click