ONTVANG Tot 24,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 24,00 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Zo ontvang je extra CashCoins op je aankopen
24/10/2018

cashback of the day

Als trouw lid weet je natuurlijk al als geen ander dat je CashCoins ontvangt op je aankopen. Maar wist je ook al dat je elke dag extra CashCoins kunt ontvangen als je gaat shoppen? Wij vertellen je hoe. Lees snel verder!

Is het je al opgevallen dat we op de homepage elke dag een Dubbele cashback hebben én een Cashback van de dag? Dat betekent dat als je bij de webshops gaat shoppen die staan geselecteerd als Dubbele cashback of Cashback van de dag je meer CashCoins ontvangt dan normaal.

Cashback van de dag
Bij een Cashback van de dag ontvang je 50% meer CashCoins dan normaal. Vandaag is bijvoorbeeld Booking.com de Cashback van de dag. Normaal ontvang je 2,00% CashCoins op je boeking bij Booking.com, maar vandaag is dat maar liefst 3,00% CashCoins!

Dubbele cashback
Bij de Dubbele cashback ontvang je (de naam zegt het al) maar liefst 2 keer zoveel CashCoins als normaal! Vandaag is Breedbandwinkel.nl geselecteerd als Dubbele cashback. In plaats van 10,00 CashCoins ontvang je vandaag maar liefst 20,00 CashCoins op je aankopen bij Breedbandwinkel.nl!

De Cashback van de dag en de Dubbele cashback veranderen elke dag, dus houd de website dagelijks in de gaten om te zien waar je met extra CashCoins kunt shoppen!

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Breedbandwinkel.nl 10,00 CashCoins

Breedbandwinkel.nl

Breedbandwinkel is de specialist in het vergelijken van ADSL en kabel abonnementen, internet telefonie providers en digitale televisie aanbieders.

Naar de actie
Close
1,75% CashCoins
Atelier Goldner: 25% korting op jurken
Code:25DRESS
ONTVANG Tot 24,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 24,00 CASHCOINS
visit register click click