ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Stap over & bespaar op je energierekening
15/03/2023

 

Het is je vast niet ontgaan: de energieprijzen worden steeds hoger en hoger. De woorden ‘besparen’, ‘prijsplafond’, ‘energierekening’ en ‘energieprijzen’ vliegen je al tijden om je oren. Wil jij ook energie besparen, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Of weet je niet zeker of overstappen op dit moment verstandig is? Lees dan verder, want wij laten je zien hoe je kunt besparen met CashCoins!


Vanaf 1 januari is het prijsplafond ingegaan. Wat houdt dat prijsplafond nou precies in? Met het prijsplafond betaal je voor je energie niet meer dan het plafondtarief dat door de overheid is vastgesteld. Dit tarief geldt tot een maximumverbruik: het verbruiksplafond. Voor al het energieverbruik boven het plafond betalen huishouden en andere kleinverbruikers het tarief zoals opgenomen in het energiecontract. Het grootste gedeelte van het elektriciteitsverbruik zal onder het plafond vallen, waardoor je minder hoeft te betalen. Hierdoor stimuleert de overheid ook om energie te besparen, want je wilt toch graag onder het plafond blijven met jouw verbruik?


Energie besparen doe je zo

Een makkelijke manier om energie te besparen, is het aanschaffen van energiezuinige apparaten. We hebben veel apparaten in huis die energie ‘vreten’, denk hierbij aan de TV, koelkast, vriezer, wasmachine, vaatwassers etc. Elk huishoudelijk apparaat is ingedeeld in een klasse. Dit wordt ook wel aangegeven met het energielabel. Hoe hoger de klasse, hoe zuiniger het product. Als je energiezuinige apparaten in huis zet, zal jouw energieverbruik automatisch afnemen. 


Maar waar kun je deze producten dan kopen? Wij hebben de beste webshops voor je op een rijtje gezet. Allereerst Expert. Bij Expert vind je alles op het gebied van huishoudelijke apparaten. Van wasmachines tot vaatwassers en van koelkasten tot vriezers. Alle producten shop je tegen scherpe prijzen en je ontvangt ook nog eens CashCoins voor jouw aankoop. Daarnaast kun je ook altijd terecht bij Blokker, BCC, MediaMarkt en Samsung. Ook bij deze webshops vind je een groot assortiment huishoudelijke producten met de beste energielabels. Doe je je aankoop via onze website, dan profiteer je ook van CashCoins. Last but not least: bol.com. Dat je bij bol.com werkelijk alles kunt bestellen, wist je waarschijnlijk al. Maar ook voor energiebesparende apparaten ben je bij bol.com aan het juiste adres! 


Stap over en ontvang CashCoins

Heb je momenteel wel de beste deal voor jouw energiecontract? Vergelijken en overstappen loont! Wij hebben de beste energieleveranciers voor je op een rij gezet op deze speciale pagina, zodat de keuze een stuk makkelijker wordt. Wij laten je zien waar je kunt besparen én hoeveel CashCoins je ontvangt voor je overstap. Daarnaast vind je op deze pagina ook de groenste energieleveranciers. Denk aan Vattenfall, Budget Energie, Frank Energie, ENGIE en nog meer! Draag ook je steentje bij aan het milieu en stap vandaag nog over!

 
   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Budget Energie 11,25 CashCoins

Budget Energie

Groene én goedkope stroom bij Budget Energie!

Naar de actie
Frank Energie 50,00 CashCoins

Frank Energie

Kies voor Frank Energie: dat is energie tegen inkoopprijzen

Naar de actie
Samsung 0,50% CashCoins

Samsung

Divers apparatuur van Samsung shop je voordelig bij Samsung zelf!

Naar de actie
Expert 1,50% CashCoins

Expert

Krijg korting op TV's, audio, witgoed en huishoudelijke apparaten in de Expert online shop! Ruim assortiment en wekelijks scherpe aanbiedingen.

Naar de actie
ENGIE 12,50 CashCoins

ENGIE

ENGIE is de grootste investeerder in duurzame energie ter wereld

Naar de actie
Blokker 1,88% CashCoins

Blokker

Huishoud, speelgoed, tuinmeubilair en luxe producten koop je met korting bij Blokker.

Naar de actie
Vattenfall 24,00 CashCoins

Vattenfall

Voor energie met korting stap je over naar Vattenfall

Naar de actie
MediaMarkt 0,75% CashCoins

MediaMarkt

Bestel voordelig bij MediaMarkt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

Naar de actie
Close
1,50% CashCoins
Tot 15% korting op je eerste Groupon bij Groupon Shopping
Code:WELKOM1
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click