ONTVANG 1,50 CASHCOINS Libelle
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Ontvang net als ik 21,25 CashCoins bij OHRA Autoverzekering.

Cashback en Korting bij OHRA Autoverzekering

bij deze shop ontvang je cashback + extra korting met 1 acties

De OHRA Autoverzekering, waarbij u zelf bepaalt en dus minder betaalt!

"Goedendag, ik moest uitwijken voor een eend en ik heb een boom geraakt..." "U heeft een boom geraakt met uw eend?" Met een OHRA Autoverzekering kun je rekenen op direct de juiste hulp ter plaatse na een ongeval. Geen omslachtige helpdesk, maar meteen de juiste hulp op de juiste plaats. Met de OHRA Autoverzekering ben je 24 uur per dag, 7 dagen per week in binnen- én buitenland verzekerd van directe hulp. Als je auto gerepareerd moet worden wordt er vervangend vervoer geregeld, zodat je meteen weer op weg kunt. Ook heb je recht op sleepservice naar de dichtstbijzijnde garage, in Nederland en in het buitenland. Profiteer maximaal van je schadevrije jaren met een no-claimkorting tot 80%! De WA-verzekering kun je gemakkelijk uitbreiden met een WA plus, of All risk autoverzekering. Met de aanvullende modules Diefstal, Ruit, Aanrijding, Ongeval, Schade en meer ben je optimaal verzekerd, tegen elk denkbare probleem.
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid CashCoins toekennen:9.48 snel met 9.48 dagen
  • Betrouwbaarheid: 98% 98
  • Geüpdatet: 19 augustus 2019
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor OHRA Autoverzekering

tot 21,25 CashCoins
banner
Je wilt je auto zo goed mogelijk verzekeren. Zonder onnodig gedoe. En zonder dat je teveel betaalt. Met de autoverzekering van OHRA verzeker jij je auto zoals jij dat wilt, of je nu op brandstof rijdt of elektrisch, je stelt je verzekering eenvoudig zelf samen.
Geldig t/m: 31-01-2020 Naar de actie
 

Blog OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering Beoordelingen 149 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Johan van Uffelen  | 03/03/19   08:23:03 | Winkelbeoordeling :
De OHRA zorgverzekering is een goede keuze: De helpdesk is deskundig en reageert snel. Ingediende declaraties worden snel in behandeling genomen en snel afgehandeld. De vrije zorgkeuze is een pluspunt.
Pascal Vermeule  | 22/01/19   04:37:19 | Winkelbeoordeling :
uitstekende producten snelle levering dus van mij een dikke 10 duidelijke en vriendelijke klantenservice en bij niet goed ook zeer snel je geld terug producten die van een ander bedrijf komen houden ze je goed op de hoogte ik zou hun zeker aanraden
miriam piccin  | 16/01/19   22:11:36 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind de reisverzekering van Ohra betrouwbaar. Buiten de reisverzekering hebben ze vele andere verzekeringen. Op de website van Ohra vindt u een duidelijk overzicht van de vele verzekeringen. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van Ohra te nemen.
Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,75% CASHCOINS Hunkemöller
visit register click click