Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Ontvang net als ik 21,25 CashCoins bij OHRA Autoverzekering.

Cashback en Korting bij OHRA Autoverzekering

bij deze shop ontvang je cashback + extra korting met 1 acties

De OHRA Autoverzekering, waarbij u zelf bepaalt en dus minder betaalt!

"Goedendag, ik moest uitwijken voor een eend en ik heb een boom geraakt..." "U heeft een boom geraakt met uw eend?" Met een OHRA Autoverzekering kun je rekenen op direct de juiste hulp ter plaatse na een ongeval. Geen omslachtige helpdesk, maar meteen de juiste hulp op de juiste plaats. Met de OHRA Autoverzekering ben je 24 uur per dag, 7 dagen per week in binnen- én buitenland verzekerd van directe hulp. Als je auto gerepareerd moet worden wordt er vervangend vervoer geregeld, zodat je meteen weer op weg kunt. Ook heb je recht op sleepservice naar de dichtstbijzijnde garage, in Nederland en in het buitenland. Profiteer maximaal van je schadevrije jaren met een no-claimkorting tot 80%! De WA-verzekering kun je gemakkelijk uitbreiden met een WA plus, of All risk autoverzekering. Met de aanvullende modules Diefstal, Ruit, Aanrijding, Ongeval, Schade en meer ben je optimaal verzekerd, tegen elk denkbare probleem.
Categorieën
CashCoins
  • Belangrijke webshop informatie
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Registratie: 32.4 uur 1.35
  • Snelheid keuring: 9.8 dagen 9.8
  • Betrouwbaarheid: 96% 96

Kortingsacties en kortingscodes voor OHRA Autoverzekering

Tot 21,25 CashCoins
banner
Nu 1 jaar lang 10% korting op je autoverzekering bij OHRA
Geldig t/m: 30-09-2023 Naar de actie
 

Blog OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering Beoordelingen 171 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Rob van Dijk  | 06/08/23   14:15:44 | Winkelbeoordeling :
Een autoverzekering per kilometer afgesloten. Hoe eenvoudig dat kan zijn. je ziet een mooi overzicht wat voor verzekering je wilt sluiten, eventueel aanvullingen zoals pechhulp, en je ziet meteen wat het 1000 kilometer kost. razendsnel geregeld en binnen no time het apparaatje in huis wat je in je auto moet inpluggen. In de app is dan precies te zien hoeveel je gereden hebt en dan weer een nieuwe 1000 kilometer bundel je krijgt. ideaal voor mensen die weinig rijden.
Danielle Leppink  | 26/04/23   08:43:11 | Winkelbeoordeling :
Bij Ohra zijn wij al jaren tevreden klanten. Het is een erg fijne verzekeringsmaatschappij met oog voor haar klanten. Bij vragen staan ze je snel en deskundig te woord. Nooit problemen mee gehad. Top bedrijf!
Joke Schat  | 18/04/23   08:57:03 | Winkelbeoordeling :
hallo allemaal, ook ik heb sinds kort een kilometer verzekering bij de ohra. ik vind het echt ideaal, je hebt duidelijk inzicht in je kilometer verbruik via een app en weet dus wanneer je weer een nieuwe bundel moet aanschaffen.
Close
1,75% CashCoins
Flashsale bij TOM TAILOR: 20% korting op alles
Code:FALL20
visit register click click