Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Ontvang net als ik 16,88 CashCoins bij McAfee.

Cashback en Korting bij McAfee

McAfee is de beste virus bescherming voor jouw computer

Jouw computer beschermen tegen virussen? Kies voor McAfee. Het beschermt jouw gegevens, identiteit en privacy. Je kunt kiezen uit de volgende 1-jarige abonnementen van McAfee: AntiVirus Plus, Internet Security, Total Protection en LifeSafe. Zo heb je de keuze voor de beste virusbescherming wat voor jouw computer van toepassing is.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box

Kortingsacties en kortingscodes voor McAfee

Geen resultaten gevonden

McAfee Beoordelingen 14 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Lenie Reintjes  | 20/01/22   12:13:49 | Winkelbeoordeling :
Goede website prima service..vlot en makkelijk bestellen en betalen...goed en groot assortiment..prima te bereiken servicelijn ..met goed gekwalificeerd personeel aan de telefoon...vlotte afhandeling voor het versturen van retouren..
Dick van Silfhout  | 26/03/21   16:02:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb de antivirus een poosje uitgeprobeerd en heb er toch wel positieve ervaring mee. Was er sceptisch over maar dit viel reuze mee. Ik heb hiermee een goede bescherming op mijn computer gehad en kreeg toch diverse meldingen van aanvallen.
Mmmmm  | 16/07/17   12:34:57 | Winkelbeoordeling :
Op mijn nieuwe laptop stond een proefversie van McAfee geïnstalleerd. ik merkte dat deze anti-virussoftware ontzettend goed was en bovendien niet zo enorm zwaar. Na de proefperiode heb ik het programma aangeschaft en gebruik het naar volle tevredenheid. ik voel me veilig!
Close
0,50% CashCoins
€15,- korting op je volgende boeking bij Belvilla
Code:HolidayPARK
visit register click click