ONTVANG 17,50% CASHCOINS ONTVANG 17,50% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Ontvang net als ik 1,25% CashCoins bij Logitech.

Cashback en Korting bij Logitech

bij deze shop ontvang je cashback + extra korting met 1 acties

Bestel alles voor in en om je computer met korting bij Logitech

Ga helemaal op in de digitale wereld met de producten van Logitech. Het bedrijf staat bekend om topkwaliteit elektronica, innovatieve producten en een dynamische instelling waardoor Logitech altijd bovenop de laatste trends zit. De producten zijn gemakkelijk te bedienen, waardoor de laatste centimeters tussen jou en je computer overbrugd worden! Logitech wordt inmiddels overal ter wereld verkocht en creëert een compleet nieuwe ervaring met apparaten. Bestel computermuizen, toetsenborden, gamegear en nog veel meer randapparatuur voor je computer of laptop bij Logitech.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box

Kortingsacties en kortingscodes voor Logitech

1,25% CashCoins
banner
Nu we allemaal steeds meer thuiswerken, is goede technologie ontzettend belangrijk. Ontdek nu de draadloze technologieën van Logitech!
Geldig t/m: 28-02-2022 Naar de actie

Logitech Beoordelingen 9 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Loise Hamilton  | 17/11/21   08:56:41 | Winkelbeoordeling :
Contact gezocht met Logitech omdat mijn letters van het toetsenbord verdwenen, 1 jaar was vertreken en de garantie was verlopen, Door rechtstreeks contact te leggen met Logitech, een nieuwe gekregen omdat ik de aankoop bon kon weerleggen. Deze firma verdiend een dikke pluim!
Harry Webber  | 05/07/21   17:29:42 | Winkelbeoordeling :
Heb een headset gekocht bij Logitech, goedkoper dan bij andere webshops en daarnaast was verzending vanaf 40,-.gratis, daarnaast is de webshop fijn en je hebt Nederlandse afrekenmethoden. Bestelling werd binnen 2 dagen geleverd, prima!
Veronica Veronica  | 30/06/21   14:02:49 | Winkelbeoordeling :
Een jaartje geleden heb ik de Logitech G430 gekcoht bij Logitech. Maar, de microfoon ging helaas kapot. Ik contacteerde Logitech hierover en na een week heen en weer berichten sturen kreeg ik een nieuwe opgestuurd zonder dat ik mijn eige headset moest opsturen, top service!
Close
Tot 3,00% CashCoins
50% korting op alle vegan producten bij THE PROTEIN WORKS
Code:VEGANUARYTPW
ONTVANG 17,50% CASHCOINS ONTVANG 17,50% CASHCOINS
visit register click click