Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Ontvang net als ik 3,75 CashCoins bij iGarden.

Cashback en Korting bij iGarden

Bestel bij iGarden snel en eenvoudig allerlei soorten tuinartikelen

Bij iGarden kun je terecht voor alle artikelen voor jouw tuin en terras. Zo kun je hier diverse blokhutten en bergingen bestellen. Ook zit je er altijd warm en droog bij met de terrasoverkappingen van iGarden. Deze zijn verkrijgbaar in zowel platdak als piramide. Met de producten van iGarden moet je jouw tuin een heerlijke plek waar je het hele jaar door kunt zitten.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box

Kortingsacties en kortingscodes voor iGarden

Geen resultaten gevonden

iGarden Beoordelingen 4 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Louis van Bommel  | 15/03/23   08:44:30 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn meer dan tevreden over iGarden waar we ons tuinhuis gekocht hebben. De tevredenheid betreft de aflevering, exact op de afgesproken tijd. De plaatsing was zeer deskundig en de service was uitstekend. Kwaliteit van het tuinhuis prima evenals de prijs voor het totaal, zeker een aanrader!
Frits Barend  | 22/06/22   15:46:46 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben en mooi fietsenschuurtje van iGarden. We hadden wat moeite met de beschrijving, maar wij zijn ook maar leken! Er waren een paar probleempjes, maar deze zijn zeer goed en snel opgelost door iGarden. Vriendelijk mensen en snelle reactie op email!
Farce Majeur  | 20/10/21   18:27:47 | Winkelbeoordeling :
Vanaf het moment dat we ons tuinhuis en carport hadden uitgezocht was alles perfect geregeld. Service bij iGarden was super. Alles verliep volgens afspraak. Montage van dit alles was ook al perfect. Men werkte hard, vlot, netjes en was bovenal erg vriendelijk, kortom iGarden is zeker een aanrader!
Close
2,00% CashCoins
Tijdelijk 20% op truien & vesten bij Bonprix
Code:KNITS
visit register click click