ONTVANG TOT 1,50% CASHCOINS Expert
Ontvang net als ik 0,75% CashCoins bij Fitbit.

Cashback en Korting bij Fitbit

Ga voor een gezondere leefstijl met de smartwatches van Fitbit

De smartwatches van Fitbit helpen je met een gezonde leefstijl en het bereiken van je fitness doelen. Dit door middel van het meten van beweging, slapen, gewicht en nog veel meer. Hierdoor krijg je inzicht in jouw beweging en weet je wanneer je nog wat extra's moet doen om jouw dagelijkse doel te behalen. Er zijn verschillende Fitbit smartwatches waaronder eenvoudige horloges die het noodzakelijk meten, maar ook volledige smartwatches waarop je bijvoorbeeld oproepen kan ontvangen.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor Fitbit

Geen resultaten gevonden

 

Blog Fitbit

Fitbit Beoordelingen 3 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Harry Spotter  | 26/03/21   08:12:20 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede ervaring met de Fitbit charge 4. Geen service nodig gehad. Nu 1 jaar de Fitbit en ik ben nog steeds erg tevreden! De app is zeer vernieuwend, zeker alle nieuwe snufjes ten opzichte van een jaar geleden, super!
Harry Webber  | 08/03/21   18:32:33 | Winkelbeoordeling :
Al 3 jaren erg tevreden met mijn Fitbit. Na 1,5 jaar ging mijn eerste fitbit (versa 1) kapot doordat het scherm niet meer aanging. Ik kreeg diezelfde week gratis (!) een nieuwe van hetzelfde model binnen, en kreeg ook de keuze om met korting een nieuwer model te kopen. De app is zeer vernieuwd !
Jacks Teller  | 01/03/21   10:36:24 | Winkelbeoordeling :
Super snelle en goede service van Fitbit. Ik ben nog nooit en nergens zo goed en snel geholpen. Bandje van me Fitbit Versa was kapot. Een email naar service gestuurd en volgende dag al een oplossing gevonden. Nog niet eens 24 uur later had ik al een nieuw bandje thuis, perfect!
ONTVANG TOT 21,25 CASHCOINS Online.nl
visit register click click