ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Ontvang net als ik 1,25% CashCoins bij Conrad.

Cashback en Korting bij Conrad

Koop met korting je elektronica en gereedschap bij Conrad!

Met een assortiment van ruim 300.000 verschillende producten is Conrad één van de grootste aanbieders van elektronische producten in Europa. Ze verkopen accu's & laders, TV en video apparatuur, computers, GSM's & telefoons, maar ook auto-apparatuur en toebehoren, gereedschap en van alles voor in huis en in de tuin. Het assortiment is ruim; van elektronica voor op kantoor, in de huiskamer, in de auto en buiten de deur tot componenten en bouwpakketten. Het sterkste punt van Conrad is dat ze, naast alle artikelen die ze verkopen, ook de aanverwante artikelen zelf kunnen leveren. Denk hierbij aan kabels, batterijen en reserveonderdelen. Bij Conrad ben je dus in één keer klaar!
Categorieën
CashCoins
  • Belangrijke webshop informatie
  • Extra informatie
Shop gereedschap box

Kortingsacties en kortingscodes voor Conrad

Geen resultaten gevonden

Conrad Beoordelingen 89 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Chrissie Giesenhagen  | 05/12/19   19:34:55 | Winkelbeoordeling :
Conrad hoort mss niet altijd bij de goedkoopste online-winkels maar je krijg wel kwaliteit waar je ook iets mee kan. En vaak vindt je juist bij Conrad ook dingen die je waar anders niet zo makkelijk kan kopen. Dus echt een aanrader.
Leo Beenplakker  | 03/05/21   10:21:00 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel nu al zo'n 25 jaar bij Conrad, en nog steeds tot grote tevredenheid. soms gaat het wel eens anders dan je gewent bent, je moet wel altijd even de artikelomschrijving lezen, onlangs i.p.v. één kabeltje bleek het dat het er 10 waren. Stond dus niet in de beknopte omschrijving.
Veronica Veronica  | 17/03/21   08:58:04 | Winkelbeoordeling :
De levering en kwaliteit, alsmede het bestelproces zijn altijd perfect op orde bij Conrad. Altijd netjes verpakt en heb nog nooit iets te kort gekomen, als ik heb besteld heb ik het ook binnen de gestelde tijd binnen. Ben al jaren tevreden klant en hoop dat nog lang te blijven.
Close
2,00% CashCoins
Ontvang €5 korting op tickets bij Plopsaland
Code:PLOPSADEALS
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click