ONTVANG TOT 21,25 CASHCOINS Online.nl
Ontvang net als ik 1,25% CashCoins bij Bureaustoelshop.nl.

Cashback en Korting bij Bureaustoelshop.nl

Geschikte bureaustoelen voor kantoor vind je bij Bureaustoelshop.nl

Heb je er wel eens bij stilgestaan (of in dit geval stilgezeten) hoeveel tijd je in jouw bureaustoel zit? Dit is vaak meer tijd dan je zelf denkt. Daarom is een geschikte bureaustoel heel erg belangrijk. Bij Bureaustoelshop.nl vind je altijd de stoel die perfect bij jou past. Bureaustoelshop.nl is al 15 jaar de aanbieder van bureaustoelen voor kantoren.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor Bureaustoelshop.nl

Geen resultaten gevonden

Bureaustoelshop.nl Beoordelingen 5 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Bor de Wolf  | 18/06/21   20:29:16 | Winkelbeoordeling :
Vlot contact met support gehad. Voor mijn bestelling met mijn vragen en tijdens mijn bestelling voor een kleine wijziging. De bureaustoel die ik bestelde voldoet ook aan wat er geadverteerd werd en is van goede kwaliteit. Kort samengevat: vlotte correcte service, geleverd product is kwaliteit.
Clint Eastwood  | 11/12/20   18:04:45 | Winkelbeoordeling :
Fijne stoel en de maten kloppen 100% qua zitvlak die is iets groter als word aangegeven Helaas had ik een kapotte rugleuning, de hoogte was niet te verstellen, dit is netjes opgevangen door één telefoontje te plegen en 10 dagen later had ik een nieuwe leuning, zeer tevreden over de service !
Klus Klus  | 20/11/20   18:28:57 | Winkelbeoordeling :
Leuke bureaustoel! Mijn dochter is er super blij mee. Het is een degelijke stoel, die makkelijk in elkaar te zetten is. Het enige nadeel is dat hij nogal snel naar voren kan klappen als je op het randje van de zitting gaat zitten. Maar zolang je dat gewoon niet doet, is het een prima stoel!
ONTVANG 2,00% CASHCOINS G-Star
visit register click click