ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
Zorgverzekering 2015: De premies zijn bekend!
20/11/2014

Nu de premies van de zorgverzekering 2015 bekend zijn gemaakt, ben jij aan zet! Het is tijd om je huidige zorgverzekering onder de loep te nemen en op zoek te gaan de beste zorgverzekering 2015. Goed rondkijken loont zeker, want de premies zijn omhoog gegaan en er valt veel te kiezen!

Zoveel mensen, zoveel wensen. Naast de verplichte basisverzekering – die iedereen dus heeft – zijn er tal van ‘extra’s’ die je zou kunnen meeverzekeren. Zorg in het buitenland is handig voor mensen die veel reizen, maar niet nodig voor mensen die nooit buiten Nederland op reis gaan. Een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen is heel fijn voor brildragers, maar je hebt er niets aan als je ogen nog goed genoeg zijn. En ga zo maar door. Je kunt je verzekering zo samenstellen, dat de polis goed past bij jouw behoeften én portemonnee.

Voor wie weinig zorg nodig heeft en/of een kleinere portemonnee heeft is de budgetpolis een goede optie! Veel verzekeringen bieden dit jaar zo’n polis aan. Je betaald hierbij een lagere premie, in ruil voor minder keuzevrijheid in ziekenhuizen en artsen. Zeker een overweging waard!

Zie jij met alle mogelijkheden even door de bomen het bos niet meer? Gebruik dan een handige vergelijkingssite zoals PriceWise, hoyhoy.nl of Independer. Zij zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje, geven goed advies en helpen je zorgverzekeringen en premies gemakkelijk te vergelijken. En sluit je via Nucash.nl je zorgverzekering af, dan krijg je nog extra korting ook!

   
Door Adriano Destilo op 03-12-2014 om 07:16:17
Tja ik heb DSW. De vergelijkingssites worden commercieel geexploiteerd dus zit er een van de grote verzekeraars achter. Ik vertrouw die niet op hun zogenaamde onafhankelijke advies. Want het is niet onafhankelijk!!!
Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 21,25 CASHCOINS Online.nl
visit register click click