Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Al plannen voor de zomervakantie 2015? Boek nu!
22/01/2015

Na de feestdagen kan het niet snel genoeg zomer zijn.Wegdromen van witte stranden, mooie dorpjes, zwemmen in de zee en heerlijk uiteten wordt een dagelijkse bezigheid. Wil je dit jaar bijvoorbeeld naar de Franse kust, het zonnige Italie of het warme Spanje? Boek dan alvast nu je vakantie! Mocht je nog niet weten waar je precies heen wilt, dan is dit de perfecte tijd om te gaan orienteren en te profiteren van de vele vroegboekkortingen.

Misschien vraag je je af waarom je nu alvast zou boeken en niet moet gaan voor een last-minute vakantie. Wij geven je vier redenen waarom het slim is om nu al je zomervakantie van 2015 te boeken!

1. Geld besparen
Als je nu al je zomervakantie voor 2015 boekt, bespaar je enorm veel geld. Onderzoek wijst uit dat je meer geld kwijt bent als je een Last-Minute boekt dan wanneer je ruim op tijd boekt en profiteert van de vroekboekkortingen. De prijzen stijgen juist als je te lang wacht met het boeken van je vakantie! Zo krijg je als je nu boekt leuke (kinder)kortingen bij Neckermann die op kunnen lopen tot wel €550,- korting per persoon!

2. Enorm veel keuze
Wanneer je een paar weken van te voren begint met het uitzoeken van je vakantie is de kans groot dat veel al is volgeboekt. Niet alleen de vliegtuigen, maar ook de beste hotels en appartementen zitten al snel vol.Begin op tijd met het uitzoeken van je vakantie zodat je je vakantie nog helemaal naar wens kunt inrichten.

3. Vrije dagen plannen
Bijna iedereen wil toch wel graag in tussen juni en september op vakantie.Om er zeker van te zijn dat je vrij kan regelen op je werk, kan je er maar beter vroeg bij zijn! Wanneer je op tijd aangeeft wanneer je graag op vakantie wilt, kom je niet in de knoop met je werk en collega’s die in dezelfde periode graag op vakantie willen.

4. Inlezen, uitzoeken en voorpret
Eén van de leukste onderdelen van de vakantie, is de voorpret! Eindeloos nadenken waar je allemaal heengaat tijdens de vakantie, alvast de beste restaurants in de buurt opzoeken en alvast de leukste activiteiten inplannen.

Vakantiebestemmingen zomer 2015
Weet je al waar je heengaat deze zomervakantie? De redactie van Nucash gaat deze zomer onder andere naar Kroatie, Portugal, Griekenland en heerlijke camping aan de kust in Nederland. Je hebt nu tijd genoeg om je bestemming af te stemmen op je budget en je reistijd. Heb je kleine kinderen? Dan is het misschien niet handig om twee dagen in de auto te zitten. Misschien kan je dan beter een vakantie boeken op een gezellig Boerencamping of in twee uur naar Noord-Frankrijk vliegen. Laat de voorpret maar beginnen!

   
visit register click click