Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Maak je huis en tuin zomerklaar met deze tips!
30/03/2017

Nu het weer voorjaar is beginnen de zomerkriebels hier en daar alweer omhoog te komen. Kun jij ook niet wachten op die lange zomerse avonden waarbij je urenlang in de tuin zit met een heerlijk drankje? Nee, wij kunnen ook niet wachten. Maar voor je heerlijk kunt genieten moet het huis en de tuin eerst nog zomerklaar worden gemaakt. Hoe? Dan doe je eenvoudig met deze tips!


Begin met de voorjaarsschoonmaak

Het huis opruimen is niet het leukste klusje. Zeker niet als je nooit een einde aan lijkt te komen en je urenlang bezig bent met rommel opruimen. Gelukkig hebben wij tips waardoor je binnen no-time klaar bent met de voorjaarsschoonmaak. Houd het daarna elke week bij, dan kun je in de zomer heerlijk genieten van een net en fris huis!


Koop nieuwe accessoires

Het complete interieur aanpassen aan het nieuwe seizoen is misschien niet heel handig. Gelukkig zijn accessoires helemaal perfect. Je geeft hierdoor het huis meteen een hele andere sfeer zonder veel te veel geld uit te geven. Koop bijvoorbeeld een paar mooie kaarsen. Of nieuwe kussens voor op de bank in mooie lichte kleuren. Misschien een nieuw schilderij aan de muur? Voor de mooiste woonaccessoires moet je zeker even een kijkje nemen bij HEMA. Geeft je huis meteen een zomers sfeertje!


Poetsen maar

Door de winter is de tuin waarschijnlijk hier en daar een beetje groen geworden. En dan hebben we het niet over de mooie groene bladeren in de bomen. Nee, we hebben het over de tegels die een glibberig groen laagje hebben gekregen. Begin met het schoonmaken van de tegels met bijvoorbeeld een hogedrukspuit. Je ontvang nu ook nog tot €40,- cashback bij de aanschaf van een hogedrukspuit bij Bol.com. Met dit apparaat ben je echt binnen no-time klaar en ziet je tuin er al meteen een stuk beter uit!


Tijd voor de tuinhandschoenen

Nu de tegels weer netjes schoon zijn is het tijd om kleur aan te brengen in de tuin door mooie bloemen. Begin met het verwijderen van het onkruid. Anders zie je bijna letterlijk door de bomen het bos niet meer. knip oude bloemresten en droge stengels van vaste planten af en ruim dode bladderen op. Koop daarna enkele fleurige bloemetjes en plaatst deze in de tuin. Het zorgt meteen voor veel meer sfeer en de zomer komt ineens een stuk dichterbij.  


Koop snel de apparaten en accessoires die jij nodig hebt om jouw huis en tuin zomerklaar te maken en profiteer direct van cashback!    
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
AliExpress 1,63% CashCoins

AliExpress

Shop voordelig kleding, sieraden, huis & tuin, elektronica, accessoires en nog veel meer bij AliExpress

Naar de actie
Blokker 1,88% CashCoins

Blokker

Huishoud, speelgoed, tuinmeubilair en luxe producten koop je met korting bij Blokker.

Naar de actie
Leen Bakker 0,38% CashCoins

Leen Bakker

Meubels, decoratie, woonaccessoires en tuinartikelen koop je met korting bij Leen Bakker.

Naar de actie
visit register click click