ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Welk telefoonabonnement past bij jou?
07/06/2017

Ben je van plan een nieuw mobiel abonnement af te sluiten maar zie je door de bomen het bos niet meer? Met deze checklist vind je het juiste abonnement wat bij je past.

1. Wat is je verbruik? Check indien mogelijk bij jouw oude provider jouw gemiddelde verbruik van minuten en data. Zo kan je een schatting maken van wat jij nodig hebt per maand.

2. Wat is je budget? Bedenk hoeveel jij maandelijks wilt betalen voor een mobiel abonnement. Stel dat jij een beperkt budget hebt, zal je misschien concessies moeten doen. Kijk bijvoorbeeld naar een voordeliger toestel of breng je gebruik van minuten en data omlaag.

3.  Welk abonnement heeft je voorkeur? Kies je voor een simonly abonnement of een abonnement met toestel? Wees realistisch. Kan je huidige toestel nog een jaartje mee? Kan je niet beter zelf het toestel los aanschaffen? Of is een abonnement met toestel gewoon wat voor jou het meest handig is? Een simonly abonnement kost maandelijks minder en wanneer je het toestel los zou kopen, betaal je gemiddeld minder dan over 2 jaar verdeeld. Het enige probleem is dat het in 1 keer veel geld ervoor moet uitgeven.

4. Goed bereik of lage kosten? Wat vind je belangrijker? Goed bereikbaar zijn over goede voorwaarden? Voor wat hoort wat en daarom is een provider moet goed bereik en goede voorwaarden wat duurder dan een ander die hier niet aan voldoet. Bij KPN betaal je meer voor een abonnement, maar geniet je wel van uitstekend bereik. Kies je voor Hollandsnieuwe, dan zal je een voordelig abonnement hebben maar zal je inleveren op bereikbaarheid.

Wat zijn jouw uitkomsten?
> Beperkt budget en verbruik je veel minuten en data? Dan is een simonly of abonnement met voordelig toestel voor jou de beste optie.
> Beperkt budget en weinig verbruik? Voor jou staan meerdere opties open. Je kan zowel een simonly als een abonnement met toestel kiezen. Je kan wellicht zelfs wel een wat duurder toestel bij jouw abonnement kiezen omdat jij niet veel minuten en data nodig zal hebben.

 > Vind je bereik belangrijker dan de maandelijkse kosten? KPN en T-Mobile bieden uitstekend bereik. Je betaald hier maandelijks enkele euro’s meer en bent verzekerd altijd en overal bereikbaar te zijn.
> Vind je de maandelijkse kosten belangrijker dan bereik? Dan zijn providers zoals Ziggo, Hollandsnieuwe of Vodafone wat voor jou. De maandelijkse kosten zijn laag maar wel worden er regelmatig storingen ervaren door de gebruikers.

PS: Er zijn veel providers die betrouwbaar netwerk van KPN aanbieden. Denk aan Simyo, Telfort en Youfone. Deze providers zijn een stuk voordeliger, maar hebben wel het uitstekende bereik.

PSS: Vergeet niet via ons je nieuwe abonnement afsluiten en profiteer van cashback!

   
Close
1,50% CashCoins
Tot 15% korting op je eerste Groupon bij Groupon Shopping
Code:WELKOM1
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click