ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Waarom ook jij een steelstofzuiger moet hebben
01/03/2017

Als moeder moet je dagelijks strijden tegen alle troep van je kinderen in huis: van stapels met speelgoed, tot kruimels in alle hoeken en gaten. Voor dat laatste is er iets heel handigs op de markt gekomen: de steelstofzuiger! Klinkt jou dit nu al als muziek in de oren? Lees dan snel verder.

Wat houdt het in?

Een steelstofzuiger moet je eigenlijk zien als een kruimeldief, alleen ga je door deze variant niet 300 keer door je rug als je onder de bank moet voor alle rotzooi. ;) Hij is dan ook ideaal om tussendoor te gebruiken voor kruimels of andere troep onder de vloer, bank of tafel. Bovendien heeft de steelstofzuiger geen snoer, waardoor je letterlijk overal in huis kan komen! Ook is het bij een steelstofzuiger zo dat je geen last hebt van een slang, maar dat je enkel de steel hoeft te gebruiken. De stofzuiger maakt gebruik van een gemotoriseerde ronddraaiende borstel om vuiligheid en stof van de vloeren te zuigen. Het vuil wordt vervolgens opgevangen in een stofzuigerzak of een stofreservoir.

Nog meer voordelen
Een ander voordeel van deze stofzuiger is dat je een stuk minder moeite hoeft te doen om je rond te bewegen in de kamer, dit komt doordat je de stofzuiger in je hand mee kan nemen! Heb je geen kinderen, maar wel dieren? Geen probleem, want met de steelstofzuiger ervaar je hetzelfde gemak.

Weet jij nu niet hoe snel je een steelstofzuiger moet aanschaffen? Kijk dan snel eens bij Blokker of Media Markt!

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Blokker 1,88% CashCoins

Blokker

Huishoud, speelgoed, tuinmeubilair en luxe producten koop je met korting bij Blokker.

Naar de actie
MediaMarkt 0,75% CashCoins

MediaMarkt

Bestel voordelig bij MediaMarkt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

Naar de actie
Close
2,50% CashCoins
Nieuwe klanten: -25% + gratis verzending bij Myprotein
Code:25AFF
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click