Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Waarom een e-reader jouw nieuwe gadget wordt
21/05/2017

Ben jij een echte boekenwurm? Je zal vast van mening zijn dat een e-reader en/of e-book absoluut niet op kan tegen een papieren boek. Bij een e-reader mis je de geur van vers bedrukt papier, het sorteren van de boekenkast, gewoon de hele ervaring van het lezen van een boek. Toch heeft een e-reader veel voordelen die jij als boekenwurm niet kan ontkennen en wellicht kunnen we je wel overhalen ook over te gaan op het lezen via de e-reader.

Bespaar geld
E-books zijn veel voordeliger dan papierenboeken, zeker in vergelijking tot de dure hardcovers. Natuurlijk zal je eerst een e-reader moeten aanschaffen voordat je een e-book kan gaan lezen, maar die shop je met cashback en de investering is binnen no-time terugverdiend.

Geen openingstijden
Voor het kopen van een e-book ben je niet afhankelijk van openingstijden of verzending. Heb je zin een spannende triller? Met een e-book zit jij binnen 5 minuten te lezen. Of ben je op vakantie en heb je alle boeken al uit? Vanaf de camping bestel je eenvoudig nog wat nieuwe e-books en heb je voldoende leesvoer tot het einde van de vakantie.

De leesbril kan de prullenbak in
Ben je afhankelijk van een leesbril? Dat is met de komst van een e-reader verledentijd. Je stelt simpelweg een wat groter lettertype in zodat je ook zonder leesbril kan lezen. Ook dyslectici kunnen veel profijt hebben van lezen via een e-reader. Er zijn speciale lettertypes voor hen beschikbaar en ook kan de regelafstand groter gemaakt worden. 

Oneindig veel lezen
Als echte boekenwurm verslind je boeken. Op vakantie doe je niks liever dan lezen, heel veel lezen. Met een e-reader kan je oneindig veel boeken meenemen, zodat jij je op vakantie niet hoeft te vervelen. Anders dan wanneer je papieren boeken mee zou moeten nemen en je slechts beperkte ruimte daarvoor hebt in je koffer. Ideaal dus!

Denk aan het milieu
E-books zijn veel beter voor het milieu. Er hoeven geen bomen gekapt te worden en er worden tijdens de productie geen afvalstoffen gevormd. Wel heb je een e-reader die gemaakt moet worden om e-books te kunnen lezen, maar dit is een duurzaam product en gaat lang mee.

Exclusieve titels
Ben je al overtuigd? Misschien ben je na dit laatste voordeel helemaal om: exclusieve titels zijn verkrijgbaar. Er zijn boeken die in kleine aantallen gedrukt worden of niet meer gedrukt worden. Het is hierdoor lastig een exemplaar te bemachtigen. Vaak is zijn deze titels wel in e-book versie beschikbaar.

Het lezen via een e-reader biedt erg veel voordelen. Natuurlijk hoeft het één het ander niet uit te sluiten. Je kan zowel papieren als digitale boeken lezen. Bestel direct een e-reader bij bol.com en ontvang cashback over je aankoop. 

   
visit register click click