ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Voorjaarsvakantie 2015 boeken?
03/02/2015

Voorjaarsvakantie 2015

We kijken uit naar het mooiste seizoen van het jaar! De wolken breken open, het waterige voorjaarszonnetje komt tevoorschijn en de tulpen komen voorzichtig boven. Ga erop uit met het hele gezin en beleef een heerlijke voorjaarsvakantie!

Voor een fijne week weg hoef je het land niet eens uit. Fantastische hotels vind je zowel in de topsteden, aan de kust of in een natuurrijke omgeving. Lekker uitwaaien tijdens een verfrissende wandeling langs de Hollandse kustlijn, komt tot rust in een luxe hotel met sauna en zwembad of ga gezellig een dagje naar de dierentuin.

Voorjaarsvakantie 2015:
Regio Noord/Midden: 21 februari t/m 1 maart
Regio Zuid: 14 februari t/m 22 februari

Uitwaaien in Scheveningen
Scheveningen is ons eigen badplaatsje aan de Noordzee. Je kunt er heerlijk uitwaaien tijdens een ontspannende strand- of duinewandeling, maar een weekendje Scheveningen heeft meer te bieden dan zand alleen. Je vindt er kunst, cultuur, een aquarium, cafés en talloze restaurants (sommigen met live muziek!). Kies bijvoorbeeld voor het Carlton Beach Hotel, dat direct aan het strand ligt.

Voorjaarsvakantie 2015

Ontspannen in een wellness hotel
Soms wil je gewoon even helemaal niks. Verwen jezelf met luxe en comfort, met sauna en zwembad, met een massage en een beautybehandeling. Er zijn prachtige kasteeltjes omgetoverd tot Wellness hotels, vooral in de rustigere delen van Nederland. Een aanrader is het DoubleTree by Hilton Luxembourg, met beautycenter, fitness, sauna en solarium in het hotel.

Dagje dierentuin? Hotels voor het hele gezin
Neem de kinderen mee voor een gezellig weekendje weg in de voorjaarsvakantie. Bezoek bijvoorbeeld de oudste dierentuin in België, de ZOO van Antwerpen. De drukte van wereldstad Antwerpen is zo verdwenen wanneer je in het groene hart van de stad duikt. Na een bezoekje aan de dierentuin of het nabijgelegen aquarium is het nog genoeg tijd over om de gezellige Belgische stad in te gaan. Vier-sterren hotel Radisson Blu Astrid Hotel ligt in de Diamantwijk en is daardoor de perfecte uitvalsbasis voor een dagje weg.

   
Close
2,00% CashCoins
Extra 20% korting op de Sale bij Under Armour
Code:EXTRA20
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click