ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Vakantie in de achtertuin!
12/07/2016

Op vakantie gaan kost een hoop geld. Je kan je geld maar één keer besteden en daarom past een vakantie naar Spanje of Frankrijk niet altijd in het budget. In andere gevallen is het misschien niet mogelijk om naar het buitenland te gaan vanwege allerlei omstandigheden. Moet je nu dan maar de hele vakantie gaan werken? Of de hele dag voor de televisie hangen? Maak je eigen vakantie in je achtertuin! Lees verder en ontdek hoe leuk het kan zijn!

Glamping
Kamperen en toch van alle gemakken voorzien, dat is het grote voordeel van kamperen in je eigen achtertuin. Om toch het idee te krijgen dat je echt op vakantie bent, zet je een tent op in je eigen tuin. Een schoon toilet zit om de hoek en indien jouw keuken voorzien is van een vaatwasser hoef je ook niet af te wassen. Al kan dit laatste toch wel dat ultieme camping gevoel geven! Zet wat campingstoelen voor je tent, blaas de luchtbedden op en voilá: jullie zijn op vakantie!

Op avontuur
Wat zou je op een vakantie in het buitenland gaan doen? Misschien wat marktjes en musea bezoeken? Doe dit nu ook! Ook bij jou in de buurt is meer te doen dan je denkt. Haal daarom van te voren een foldertje bij het VVV kantoor om te bekijken wat je tijdens jouw vakantie allemaal kan doen. Misschien ken je zelf wel een boerenmarktje waar je normaal niet naartoe zou gaan, ga nu dan wel!

Zon, zee en strand
In Nederland hebben we helaas het weer niet altijd te kiezen. Als het toch mooi weer is kan je lekker één of meerdere keren naar het strand gaan. Super leuk voor de kids, die heerlijk kunnen ravotten en zwemmen. Heb je wel slecht weer? Er is vast een zwembad in de buurt of stap in de auto en ga naar een exotisch zwembad!

BBQ
Op de camping heb je natuurlijk geen toegang tot een oven, gasfornuis of andere luxe. Bereid daarom al je eten op de barbecue, dat is toch geen straf? Wie houdt er nou niet van barbecueën?  Wil je het echte camping gevoel krijgen? Loop of fiets dan ’s ochtends naar de bakker om verse stokbroden en pistolets te halen.

Nog enkele tips
Om ervoor te zorgen dat je toch niet in je dagelijkse sleur terugvalt is het verstandig om voordat jouw vakantie begint vast alle huishoudelijke klusjes te doen. Leg ook alle spullen die je nodig hebt in de tent, zo hoef je het huis niet in en kan je ook niet in aanraking komen met anti-vakantie spulletjes. Berg alles van je werk goed op, je hebt vakantie! Werk is wel het laatste waar je aan hoort te denken. Leg als laatste een goede stapel boeken in je tent. Het is tijd om te relaxen!

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Kampeertopper.nl 1,25% CashCoins

Kampeertopper.nl

Bestel voordelig alles voor kamperen bij Kampeertopper.nl

Naar de actie
Door Jitte Hoogenboom op 20-06-2017 om 15:24:44
Is super leuk om dit een keer te doen. Vooral voor gezinnen met kinderen die nog nooit gekampeerd hebben, gelijk een proef. Enne ga wel genieten want het is hastikke leuk, kamperen in je eigen tuin. Su6 die het gaan doen.
Close
0,50 CashCoins
€2 korting op accessoires bij VignetBestellen.nl
Code:TRDAFBL
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click