Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Tips voor de leukste vakantiekiekjes
26/06/2017

Ben jij ook al aan het aftellen tot je op vakantie gaat? Het is altijd zo jammer dat je zolang uitkijkt naar de vakantie en eenmaal daar de dagen voorbij vliegen. Dat is enigszins goed, want dat betekent dat je het goed naar je zin hebt. Om nog lekker na te genieten van je vakantie, is het leuk veel vakantie kiekjes te maken zodat je nog even het vakantiegevoel kan ervaren. Hoe maak je nou de leukste vakantie kiekjes? Met onze tips moet het je als leek absoluut lukken fantastisch leuke kiekjes te schieten.

Neem de tijd
Een goede foto heeft de tijd nodig. Ga er dus goed voor staan, stel je camera scherp en schiet direct een aantal foto’s. Zo weet je zeker dat er een goede foto tussen zal zitten. Laat je niet afleiden door andere toeristen die ook graag snel een kiekje willen maken. Het is vakantie, dus ze wachten maar even. Bekijk direct het resultaat en maak indien nodig nog wat shots.

Maak gebruik van je camera
Bij het maken van foto’s maak je toch altijd gebruik van je camera? Nee! Dat is dus niet waar. Veel camera’s bieden heel veel opties om te zorgen dat jij nog mooiere foto’s kan maken. Zo is er bijvoorbeeld een portretstand die zorgt voor een onscherpe achtergrond en het gezicht goed scherp stelt. De landschapstand maakt de foto van voor naar achteren en de sportstand zorgt dat je bewegende beelden toch scherp op de foto krijgt. Voor nog proffesionelere foto's kan je jouw camera ook upgraden. Bij Canon vind je bijvoorbeeld heel veel accessoires die je helpen in iedere situatie de beste foto's te maken. Denk hierbij aan lenzen en andere accessoires

Let op de omgeving
Als je een kiekje maakt van een prachtig kasteel, wil je geen gapende toerist of een overvolle prullenbak in beeld. Let dus goed op de omgeving. Neem zoals eerder gezegd de tijd tot de toerist verder is gelopen of vraag hen vriendelijk een stap opzij te doen.

Scherpstellen
Natuurlijk wil je graag scherpe foto’s, maar je wilt ook dat de foto’s op het juiste punt scherpgesteld zijn. Als je direct de ontspanknop indrukt, zal je camera het midden van de foto scherpstellen. Als je de ontspanknop half indrukt, kan je de camera leiden met waar je het focuspunt wilt hebben.

Zorg voor een goede camera
Om mooie foto’s te maken heb je natuurlijk een goede camera nodig. Een camera van Canon doet het altijd goed. Deze hoeven niet perse veel te kosten én je kan een Canon camera natuurlijk met cashback bestellen. Ook zijn er een hoop smartphones met een goede camera. Neem bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S8 of iPhone, hiermee kan je haarscherpe foto’s maken. 

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
MediaMarkt 1,25% CashCoins

MediaMarkt

Bestel voordelig bij MediaMarkt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

Naar de actie
Close
2,50% CashCoins
Shopping Days bij CECIL -20% op je aankoop
Code:HAPPY23CC
visit register click click