ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
TIP: Kies je zorgverzekering via NuCash
10/12/2013

December is de maand van gezelligheid, van lekker eten, van kerstversiering en van feestjes. Maar het is ook de maand van eindrekeningen, cadeautjes kopen en…je zorgverzekering oversluiten.

Het uitzoeken van een nieuwe zorgverzekering is een klusje waar je even voor moet gaan zitten, maar het loont zeker de moeite! Jaarlijks veranderd de dekking van verzekeringen en daarmee ook de premie voor de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. Daarnaast kunnen jouw behoeften in een jaar ook behoorlijk zijn veranderd! Met goed vergelijken kun je dus meer/betere zorg regelen, tegen een (hopelijk) scherpe prijs!

NuCash wil je daar graag een handje mee helpen. We hebben daarom een speciale zorgpagina gemaakt met een overzicht van alle verzekeringen die je via NuCash kunt afsluiten.  Je kunt de verzekeringen met elkaar vergelijken, speciale acties bekijken  en je weet gelijk hoeveel CashCoins je kunt verdienen als je overstapt via NuCash.CashCoins voor je verzekering? Ja zeker! Geef je saldo een boost en sluit je zorgverzekering af via NuCash. Dan heb je je eerste voordeel al verdiend! Naast Cashback voor een goedgekeurde via NuCash afgesloten verzekering, hebben we nog een leuke verrassing voor je. Wie in december een zorgverzekering afsluit viaNuCash maakt namelijk automatisch kans op 1 van de 5 voucher voor 30 minuten Ferrari rijden. Wie weet scheur jij binnenkort een halfuur rond in zo’n mooie en supersnelle Ferrari!

Sluit dus nu je zorgverzekering naar keuze af via NuCash, ontvang CashCoins in je account én maak kans op 30 minuten Ferrari rijden. Perfecte deal toch?

Bekijk de NuCash Zorgpagina en sluit je zorgverzekering af >>

Voorwaarden:
-    Cadeaus en/of prijzen gelden enkel voor leden die via onze websites een zorgverzekering naar keuze afsluiten
-    Zorgverzekering moet correct zijn geregistreerd (TIP: sluit direct na doorklikken af, bezoek geen andere sites, neem niet telefonisch of per mail contact op met zorgverzekaar)
-    Cadeaus worden pas uitgegeven als zorgverzekering status goedgekeurd heeft
-    Kans maken op prijs kan ook enkel indien zorgverzekering  is goedgekeurd
-    Maximaal 1 cadeau per huishouden

 

   
Close
1,00% CashCoins
Bonprix: Shirts & tops met extra voordeelprijzen
Code:
ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
visit register click click