ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Top 5 stores van de maand april
07/04/2016

Top 5 stores
We hebben weer een top 5 meest populaire stores voor je klaarstaan! Misschien ken je ze al wel of heb je er al wel eens iets besteld, maar wellicht staan er een paar nieuwe kanjers tussen waarvan je echt op de hoogte van wilt zijn!

#5. Zalando
Zalando heeft een ontzettend uitgebreid assortiment kleding, schoenen, tassen, accessoires voor het hele gezin. Door het uitgebreide assortiment slaag je altijd bij Zalando. Daarnaast kan je bij Zalando ook terecht voor huidverzorging. Je profiteert altijd van gratis verzending en gratis retourneren. 

#4. GSMWEB.nl
Op nummer 4 is GSMWEB.nl te vinden. GSMWEB streeft naar de laagste prijzen voor mobiel Nederland. Ze bieden voordelige abonnementen (met en zonder toestel ) aan van grote jongens zoals T-Mobile, KPN en Vodafone.

#3. Wehkamp
Het grootste online warenhuis in Nederland. Je kan bij Wehkamp voor heel veel dingen terecht. Ze hebben een groot assortiment kleding voor het hele gezin, meubels en woonaccessoires, tuinmeubelen, elektronica, speelgoed, sportartikelen en persoonlijke verzorging. Voor 12:00 uur besteld = dezelfde dag in huis en voor 23:00 uur besteld = morgen in huis.  Met deze uitgebreide en snelle service heeft Wehkamp de 3e plek meer dan verdiend.

#2. Yarden
Het is niet het leukste onderwerp om over na te denken maar daarom niet minder belangrijk: overlijden. Met Yarden zorg je dat je jouw nabestaanden goed achterlaat. Met de uitvaartverzekering voorkom je dat jouw nabestaanden met een financiële lasten achterblijven. Door de uitgebreide pakketen die je persoonlijk kan samenstellen is het niet gek dat Yarden op nummer 2 staat!

#1. OHRA  Inboedel verzekering
Op nummer 1 staat de inboedelverzekering van OHRA. De verzekering scoort 5 sterren op kwaliteit en is ook voordelig. Met de inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade of diefstal. Je zal jouw spullen niet terug krijgen maar OHRA zorgt ervoor dat je in ieder geval vervangende spullen kunt aanschaffen. De inboedelverzekering van OHRA kan persoonlijk worden samengesteld waardoor je nooit te veel betaalt. Wij vinden OHRA Inboedelverzekering een terechte winnaar in de top 5 stores!

 

   
Close
2,00% CashCoins
10% korting tijdens oktober woonmaand bij Designonline24
Code:WONEN10
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click