Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Stap over en bespaar geld!
12/01/2015

De decembermaand was al weer duur genoeg, kerstcadeautjes, vuurwerk, een luxe diner, het kost allemaal wat! Het is dus handig om in de maand januari eens te gaan kijken waar je op zou kunnen besparen. Wij van NuCash.nl raden je om over te stappen van internet-, telefonie- en/of mobiele provider. Je dacht misschien net klaar te zijn met al het overstappen na het uitzoeken van je zorgverzekering, maar werp ook eens kritische blik op je maandelijkse internet en telefonie rekening!

 

Breedband, ADSL, kabel en glasvezel: een overzicht
De komende maanden overweegt 1 op de 10 Nederlanders om van internetprovider te wisselen. De belangrijkste redenen die hiervoor worden gegeven, zijn internetsnelheid en prijs. Er is niks vervelender dan een goede film die langzaam laadt en een hoge rekening elke maand! Maar snel internet is nu niet alleen luxe meer, maar wordt nu ook een noodzaak. Bijvoorbeeld voor alle ZZP'ers die een kantoor aan huis hebben, voor alle studenten die belangrijke artikelen opzoeken om hun scripties te schrijven en allerlei belangrijke mails en Skype-sessies die gehouden moet worden.


KPN

KPN biedt heel Nederland nu 4G internet. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer buitenb

undelkosten hebt voor extra MB’s. Daarnaast ontvang je gratis 40 extra tv-zenders bij interactieve TV van KPN met het pluspakket. Ook bel je gratis binnen Nederland met de KPN- en Hi-nummers binnen je huishouden!

Voor een KPN Alles-in-Een pakket betaal je nu de eerste zes maanden slechts € 35,- p.m. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt er gratis Spotify Premium bij! Bij het Alles-in-Een Premium pakket ontvang je ook nog eens gratis HBO.

Als je overstapt naar KPN via NuCash krijg je 5 tot 37.50 Coins!

Vodafone Thuis
Vodafone thuis heeft een aantal nieuwe voordelige acties! Zo kan je bij Vodafone volledig zelf je pakket samenstellen.

Dit kan je zelfs iedere maand gratis up- of downgraden! Je zit er dus niet gelijk een jaar aan vast. Daarnaast biedt het basispakket van Vodafone de meeste (namelijk 25!) HD zenders. Prachtige films in HD kijken op de bank thuis, wie wil dat nou niet?

Als je overstapt naar Vodafone Thuis krijg je 37.50 Coins!

Online.nl
Online.nl gaat al 15 jaar mee en heeft altijd hele mooie aanbiedingen!

Online.nl biedt nu een Alles-in-Een pakket vanaf € 29,95 per maand voor de eerste 12 maanden, waarbij je 60 TV-zenders, 50Mb/s internet en gratis interactieve TV-mogelijkheden ontvangt. Er is een pakket voor starters, een extra pakket en een power pakket, voor iedereen die toch nog meer internet en meer belminuten nodig heeft.

Online is een serieuze concurrent met goede aanbiedingen en vele extra's. Kies voor een Online.nl Alles-in-Een pakket of een glasvezel pakket en bespaar maandelijks vele euro's!

Ontvang 22,50 tot 37,50 Coins bij het overstappen naar Online.nl!
 

Fiber
Fiber heeft nu een hele mooi actie: je krijgt namelijk 2 vliegtickets cadeau bij een Alles-in-1-pakket! En dat is nog niet 
alles, want dit pakket is nu maar €29,95 per maand in plaats van €44,95!

 

Ontvang tot 45 Coins als je overstapt naar Fiber!

 

Kies de provider die het beste bij jou past en bespaar veel geld per maand!

 

   
Close
2,25 CashCoins
Probeer Factor nu met kortingen tot wel €35,-
Code:VOORDEEL23
visit register click click