ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Sporten zonder sportschool
24/01/2017

Was Blue Monday voor jou ook een kleine reality check? In 2017 zou je écht, écht gaan sporten. Maar… een paar weken later ben je er alweer mee gestopt. Of - erger nog! - er nog niet eens aan begonnen. Geen smoesjes meer dat de sportschool te ver weg is, je fietsband lek is of het té koud is om naar buiten te gaan; sporten kan ook thuis. Zonder sportschool. En dat doe je zo…


Het huishouden

Dat klinkt natuurlijk niet als sporten, het huishouden. Toch verbrand je er meer calorieën mee dan je denkt. Ga bijvoorbeeld eens de ramen lappen. Trap op, trap af. Arm naar links, naar rechts, omhoog, omlaag; dit zijn alleen al goede oefeningen voor je armen én benen. En dan is er natuurlijk altijd nog de vloer die gestofzuigd én gedweild moet worden, de badkamer die wel weer aan een grote schoonmaak toe is en de garage kan ook wel een flinke opruimbeurt gebruiken. Je huis is zo niet alleen brandschoon, je hebt er ook nog eens heel veel calorieën mee verbrandt. Win-win!


Speelgoed

Het speelgoed van je kinderen is vast en zeker niet het eerste waar je aan denkt als je wat kilootjes wil kwijtraken. Pak eens een springtouw of hula hoop uit de speelgoedkist van je kinderen. Met die hula hoop train je je buikspieren en met touwtje springen verbeter je je conditie. Of ga met de kinderen ‘elastieken’ of tikkertje spelen. Is niet alleen goed voor quality time met je kinderen, je verbrandt er ook nog eens tal van calorieën mee. Win-win!


DVD
Vind je dat je niet snel genoeg afvalt door het huishouden of kinderspeelgoed? Dan is er natuurlijk altijd nog de instructie dvd. En anno 2017 kun je natuurlijk ook een sportieve work-out van Youtube afkijken via je (smart)tv. Op deze manier hoef je je huis niet te verlaten en betaal je niet klauwen vol geld aan een abonnement op de sportschool. Win-win!


Alle kleine beetjes helpen
Heb je écht geen tijd om te sporten of om actief met de kinderen (of hun speelgoed) te spelen? Ga eens met de fiets naar de supermarkt in plaats van met de auto. Pak je altijd de lift als je naar kantoor gaat? Neem eens de trap. Ga je met de bus naar je eindbestemming? Stap een halte eerder uit en loop het laatste stukje. Door deze kleine veranderingen verbrand je al snel zo’n 100 calorieën per dag. Dat lijkt misschien niet veel, maar na een maand is dat toch al een kilo. Een kilo!


Sporten zonder sportschool levert je niet alleen veel win-win situaties op, je verbrandt er ook veel calorieën mee én je werkt aan een betere conditie. Wat wil een mens nog meer? Lees ook even deze blogpost voor nóg meer goede tips!    
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
MediaMarkt 0,75% CashCoins

MediaMarkt

Bestel voordelig bij MediaMarkt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

Naar de actie
Door gerard elderink op 05-02-2017 om 14:20:53
kom...probeer...........................en ontdek
Close
0,75% CashCoins
Ontvang €100,- korting op jouw boeking bij CamperDays
Code:CAMPER2023
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click