ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Speel online Bingo en win
19/07/2015

Bingo is al lang niet meer dat spelletje dat je speelt in de activiteitenruimte op de camping of in het bejaardentehuis...online bingo is hip én bied je de kans om een leuke prijs te winnen zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft! Bij NuCash speel je gemakkelijk mee: Koop 1 of meerdere bingokaarten en klik dagelijks op de getrokken nummers die op je kaart(en) voorkomen. Volle kaart? Dan roep je Bingo! En voor het geval wij je dan niet kunnen horen, moet je de Bingo ook even claimen door op de rode knop te drukken ;-)

Vandaag drukte Dicky vd Zwaan op die knop. Haar volle bingokaart is inmiddels gecontroleerd. Door actief mee te spelen met NuCash Bingo heeft Dicky maar liefst 100 CashCoins gewonnen. Gefeliciteerd!

Wil je ook kans maken op zo’n fantastische prijs? Over een paar dagen start de nieuwe bingoronde en dan kun je weer meespelen! Bekijk NuCash Bingo om te zien of en wanneer je weer nieuwe bingokaarten kunt kopen. En nu maar hopen dat jouw nummers de komende ronde getrokken worden, zodat je snel een volle kaart hebt. Dan vullen wij ondertussen de prijzenpot aan voor degene die als eerste (terecht) de Bingo claimt. Succes!

   
Close
2,00% CashCoins
20% korting op jouw hele bestelling bij LASCANA
Code:BEACHTIME
ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
visit register click click