Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Speel mee voor een betere wereld
19/12/2013

De Nationale Postcode Loterij steunt 89 goede doelen. Daarmee is de loterij een van de grootste geldgevers ter wereld. Wat fantastisch dat ook jij en ik daar aan bij mogen dragen!

Speel je mee met de Nationale Postcode Loterij, dan wordt een deel van jouw inleg verdeeld over prachtige goede doelen. Draag bij aan een baanbrekend project van STOP AIDS NOW! In Swaziland, werk mee tegen mensenhandel, verzorg medische noodhulp aan slachtoffers van oorlogen en rampen en nog veel meer goede projecten voor een groene en rechtvaardige wereld.

Wie geld wil geven aan een goed doel, heeft keuze genoeg. Voor iedere bevolkingsgroep, bedreigde diersoort en bijzonder natuurgebied bestaat wel een organisatie die zich daar voor in zet. Niets mis mee natuurlijk. Maar kiezen is niet altijd makkelijk! Hoe weeg je medische hulp aan oorlogsslachtoffers af tegen kansarme kindjes die graag naar school willen? Dat is als appels met peren vergelijken! Wil jij deze Kerst je feestvreugde delen met mensen die dit heel goed kunnen gebruiken en dieren en natuur helpen om helemaal tot hun recht te komen, maar kun je ook niet kiezen uit alle verschillende doelen? Steun dan De Nationale Postcode Loterij in hun strijd voor een betere wereld. Zo geef je 1x geld en steun je via 89 goede doelen enorm veel mensen, dieren en natuurgebieden overal ter wereld!

Klik hier voor een kort filmpje van de Nationale Postcode Loterij met een impressie van goede doelen die ze steunen.

Speel je mee voor een betere wereld, dan is die betere wereld natuurlijk al een prachtige ‘beloning’ op zich. Maar je maakt natuurlijk ook nog kans op fantastische prijzen bij de Nationale Postcode Loterij ;-)

Klik hier voor meer informatie over de Nationale Postcode Loterij en speel mee voor een betere wereld >>

   
Close
Tot 1,25% CashCoins
20% korting bij besteding vanaf €100 bij Lyle & Scott
Code:AUTUMN20
visit register click click