ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Sla je slag voor Moederdag
30/04/2014

Bekijk een aantal willekeurige webshops en het is al gauw duidelijk: het is bijna Moederdag! Heb jij al bedacht hoe je je moeder gaat verrassen of verwennen op deze speciale dag?

Moederdag wordt – weliswaar op verschillende data – wereldwijd gevierd. Dat zegt toch wel iets over hoe belangrijk onze moeders zijn. Natuurlijk hebben we ons leven aan hen te danken, maar er is vast nog veel meer! Denk aan alle slapeloze nachten die moeders hebben als ze zich zorgen maken om hun kinderen, aan hoe gek ze doen om jou te laten lachen, aan alles wat ze door dik en dun voor hun kinderen doen. Moeders zijn fantastische mensen en verdienen zeker een speciale dag als Moederdag!

Wil jij je moeder laten merken hoe belangrijk ze voor je is? Dat kan op heel veel manieren! Hier een paar klassiekers:

Stuur een kaart
Een mooie kaart met lieve woorden. Een gedicht of gewoon ‘ik hou van jou’. Met een kaartje weet je moeder dat je aan haar denkt en haar waardeert.

Zeg het met bloemen
Alle (online) bloemenwinkels staan vol met prachtige boeketten speciaal voor Moederdag. Bestel een mooi boeket en breng deze langs of laat ‘m de dag voor Moederdag bij je moeder bezorgen.

Een cadeau dat bij haar past
Is je moeder gek op lekkere geurtjes en beautyproducten of ze meer een liefhebber van een goed boek, een nieuwe gadget of een cadeaubon. Er is zoveel keuze! En met een mooi inpakpapiertje er om ziet jouw cadeau er extra feestelijk uit.

Lekker samen een dagje weg
Ook ‘tijd’ is een mooi cadeau voor moeders. Misschien kunnen jullie samen ergens van een high tea genieten, een dagje gaan shoppen of lekker ontspannen in de sauna. Online vind je heel veel tips, leuke ideeën en cadeaubonnen voor allerlei dagjes uit.

Klik hier voor Moederdagcadeaus mét extra korting >>

   
Door Silvia Riga op 06-05-2014 om 19:25:42
Het is al een kado dat als mijn dochter op moederdag gewoon even op visite komt...ondanks haar drukke werk, want ook zij heeft haar gezinnetje en ook nog een schoonmoeder.. Al die kadootje hoef niet voor mij... Een knuffel is al goed en als zij zegt Love you mom!!
Close
0,75% CashCoins
Ontvang €100,- korting op jouw boeking bij CamperDays
Code:CAMPER2023
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click