Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Deze shops zijn in de prijzen gevallen
27/03/2017

We bestellen allemaal wel eens of stiekem heel vaak iets online. Heel veel aankopen worden dan ook online gedaan, want het is gewoon gigantisch handig dat je niet de deur uit hoeft en de producten gewoon jouw kant op komen. Met het stijgen van het aantal online aankopen, schieten de nieuwe webshops als paddenstoelen uit de grond. Hierdoor is het misschien soms wel eens lastig te oriënteren waar je het best jouw bestelling kan plaatsen. Gelukkig krijgen we hier een beetje hulp bij, want jaarlijks wordt er een heus Shopping Awards gala georganiseerd waarbij aan de beste webshops prijzen uitgereikt worden. Deze webshops worden door de Nederlandse consument als zeer goed beoordeeld, waardoor je hier met een gerust hart jouw aankopen kan doen.

Voor iedere categorie wordt een prijs uitgereikt. Zo is er niet 1 winnaar, maar zijn er zelfs 11 winnaars. Goed nieuws: bij een aantal van deze winnaars kan jij met extra cashback shoppen. Ben je al nieuwsgierig welke webshops in de prijzen gevallen zijn?

Elektronica & Telecom: Coolblue
Eten & Drinken: Wijnvoordeel.nl
Financiële diensten: Independer
Mode: Kleertjes.com
Persoonlijke verzorging: Body&Fitshop
Speelgoed & Cadeaus: Greetz
Vakanties & Reistickets: Corendon

Naast de publieksprijzen werd er door de vakjury een heuse hoofdprijs uitgereikt: “Beste webwinkel van Nederland”. Zoals de naam van de prijs al doet overkomen, is dit volgens de vakjury de beste webshop van heel Nederland. De terechte winnaar van deze prijs is Coolblue!

Goed om te weten dat we bij deze webshops zonder problemen kunnen shoppen en misschien wel nóg leuker: bij al deze webshops kan je met extra cashback shoppen!

   
Close
2,38% CashCoins
Profiteer van 5% korting op eerste bestelling bij Tadaaz
Code:5TTNEW
visit register click click