ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
Ria wint Vrijetijds Card t.w.v. 25 euro
28/07/2015

Kans maken op een leuke prijs door slechts één vraag te beantwoord. De afgelopen weken kon dit bij NuCash! De vraag: wie is de illustrator van Nijntje & vriendjes? Als echt Nederlands (maar wel wereldwijd beroemd) product wist bijna iedere deelnemer het goede antwoord te geven. De illustrator van Nijntje is namelijk Dick Bruna.

Uit alle goede antwoorden heeft ons systeem een winnaar geselecteerd en dat is Ria Verhoeven. Ria, van harte gefeliciteerd! Je krijgt van ons zo snel mogelijk een mail met daarin de Vrijetijds Card t.w.v. 25 euro. Met deze Vrijetijds Card kun je allerlei kanten op. Je kunt de kaart gebruiken om entreebewijzen te kopen voor sauna's,  bekende pretparken of dierentuinen, maar ook voor de aanschaf van allerlei leuke vrijetijd spelletjes, producten en tijdschriften. Leuk voor de zomervakantie, voor een avondje weg of een uitstapje op een vrije dag.

Wil je ook kans maken op leuke prijzen? Cashbackkorting organiseert regelmatig leuke winacties. Daarnaast kun je ook elke dag meedingen naar de Jackpot en meespelen met NuCash Bingo.

 

   
Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click