ONTVANG 0,75% CASHCOINS Marriott
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Nodig je vrienden uit en verdien CashCoins!
10/11/2015

Op NuCash.nl zijn er tientallen manieren om geld te verdienen. Van shoppen bij de meer dan 3.000 aangesloten webshops tot meedoen met de bingo en van de wekelijkse prijsvraag tot het beoordelen van webshops. En dan hebben we nog maar de helft van de mogelijkheden genoemd! Er is nog een hele makkelijke manier om extra CashCoins te verdienen en die presenteren we je graag vandaag. Wanneer je jouw vrienden uitnodigt om ook lid te worden krijg jij namelijk extra coins!

Waar vind ik deze functie?
Ken je het kopje 'Cashboost' al? Dit is het vijfde tabblad in de blauwe balk bovenaan de startpagina van NuCash. Hier vind je een aantal hele makkelijke opties om meer geld te verdienen met onze website. In het midden staat het uitnodigen van vrienden. Als je daarop klkt kom je in een apart scherm terecht met instructies.

Hoe werkt het uitnodigen van vrienden precies?
Je kunt vrienden op 3 manieren naar NuCash verwijzen. Je kunt een persoonlijke uitnodiging sturen via Twitter, Facebook en Google Plus of per e-mail vrienden of familie uitnodigen. Je kunt zelf de tekst in de boodschap aanpassen. Misschien ben je lid van een forum of hebt je een eigen website. Dan kun je jouw persoonlijke link op een forum of website plaatsen om zo extra geld te verdienen. Ook kun je banners van NuCash downloaden en die op prominente plekken plaatsen.

Hoeveel geld verdien ik met het uitnodigen van vrienden?
Voor elke aangemelde vriend ontvang jij 5 CashCoins zodra ze 10 CashCoins (exclusief welkomstbonus) hebben gespaard. Maar vanaf nu ontvang je ook nog eens 10% over de verdiensten van iedere aangemelde vriend. Niet eenmalig maar voor altijd! In bovenstaand voorbeeld hebben jouw vrienden allebei 15 CashCoins verdiend met shoppen en jij ontvangt dan 3 CashCoins (10% van 30 CashCoins) als een extra bonus in jouw account. Hoe meer vrienden je uitnodigt hoe hoger je verdiensten worden.

Nodig nu vrienden en familie uit en verdien meer!

   
Door Jitte Hoogenboom op 11-11-2015 om 17:45:29
Doe gezellig mee met NuCash, Het is gezellig mails klikken en verdienen en nog veel meer. Ben je nieuwsgierig geworden, doe mee en ervaar het. Groetjes Jitte
Close
1,50% CashCoins
€10,- Sinterklaas korting bij Loberon
Code:SINT21
ONTVANG 0,75% CASHCOINS Marriott
visit register click click