Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Nieuw: Wijzig voortaan zelf je e-mailadres!
05/09/2013

Onze klantenservice werkt iedere dag hard om zoveel mogelijk mailtjes en tickets te beantwoorden. Van vergeten wachtwoorden tot ingewikkelde niet-geregistreerde aankopen, er is iedere dag genoeg te doen. Ook het wijzigen van e-mailadressen was tot nu toe een taak van de klantenservice. En met zoveel leden wordt er per week heel wat af gewijzigd! Daarom kun je vanaf nu – om het iedereen een beetje makkelijker te maken – zelf je e-mailadres wijzigen.

E-mailadres wijzigen = inloggegevens wijzigen. Omdat je e-mailadres bij NuCash.nl ook je gebruikersnaam is, veranderen je inloggegevens mee wanneer je je e-mailadres wijzigt. Heel handig dus :-) Bovendien is het aanpassen van je e-mailadres echt heel gemakkelijk!

Emailadres wijzigen

Log in op www.nucash.nl en ga naar ‘Mijn Account’. Daar klik je op het tabblad ‘Gegevens’ en vervolgens op het tabblad ‘Inloggegevens’. Even je nieuwe mailadres invoeren…en voilà! 

   
Door Wendy Borgman op 05-09-2013 om 11:59:12
Denk dat het bovenstaande plaatje voor verwarring gaat zorgen want als je de stappen volgt om je email adres te veranderen krijg je dit niet te zien. Hier boven staat hoe je je vakantie door moet geven...
Sabrine : NuCash.nl Team
   Bedankt voor het doorgeven, Wendy! We hebben de afbeelding aangepast.
visit register click click