ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Nieuw op NuCash: Bingo!
05/06/2014
Special voor de leden van NuCash hebben wij sinds deze week iets nieuws: Bingo. Speel je mee, dan maak je iedere ronde weer kans op een fantastische prijs!

Hoe werkt het?
In het NuCash Bingo spel worden elke dag 6 nieuwe bingoballen getrokken. Speel je mee, dan kun je de getrokken nummers wegstrepen door op de nummers op je bingokaart te klikken. Een dag niet ingelogd of pas twee dagen na de start van een nieuwe ronde een bingokaart gekocht? Geen probleem! Op de Bingopagina tonen we alle getrokken bingoballen die tijdens de actuele speelronde zijn getrokken. Je kunt dus altijd meedoen, met evenveel kans als alle andere spelers :-)

Hoe meer bingokaarten, hoe meer kans
Om mee te spelen met Bingo koop je een NuCash Bingokaart voor 0,50 CashCoins. Als je 1 kaart koopt, krijg je 1 kaar gratis. Dus je speelt dan in ieder geval met 2 kaarten mee. Dubbel zoveel kans! Wil je meer kans maken, dan kun je natuurlijk meer bingokaarten kopen. Voor maximale kans kun je meespelen met 6 bingokaarten per speelronde.

Claim je Bingo!
Hoe lang een bingoronde duurt hangt helemaal af van het geluk van de spelers. Heb je een volle bingokaart, dan kun je de Bingo claimen door op de grote rode knop te drukken. Je bingokaart wordt dan gecontroleerd. Ben jij inderdaad de eerste die terecht een volle bingokaart claimt, dan ben jij de winnaar!

Wat kun je winnen?
De prijs die je kunt winnen bij NuCash Bingo kan per speelronde variëren. Maar…we gaan goed van start! Speel je mee tijdens de allereerste speelronde van NuCash Bingo, dan maak je kans op maar liefst 100 CashCoins!

Klik hier om de NuCash Bingopagina te bekijken, speel mee en maak kans op 100 CashCoins >>

 

   
Door hetty damen op 08-06-2014 om 22:47:38
kan niet afstrepen,zonde van mijn geld
Door Gerrit harmoni Hartman op 08-06-2014 om 18:17:03
kon ik dat maar,,gaat niet ik touw binnenkort en heb daar echt geen geld voor ...we doen t al op de dag dat t gratich is ,,donderdag in gem emmen
Door Ria Jansen op 07-06-2014 om 08:23:03
hoe moet je de getallen weg strepen dan
Close
2,38% CashCoins
Profiteer van 5% korting op eerste bestelling bij Tadaaz
Code:5TTNEW
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click