Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Last van acné? Dit zijn mogelijke oplossingen!
16/03/2017


Acné is vervelend, helemaal als je er maar slecht vanaf komt. Er worden veel producten aangeboden om acné tegen te gaan of op te lossen, maar het is zoveel, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij een aantal mogelijke oplossingen voor jouw acné op een rijtje gezet, lees dus snel verder!

1. Maak je make-up kwasten goed schoon

Je had er misschien nog niet bij stil gestaan, maar er kunnen behoorlijk wat bacteriën in je make-up kwasten terecht komen. En deze blijven zich alleen maar opstapelen wanneer je ze niet schoonmaakt! Wanneer je ze gebruikt breng je ze dus over op je gezicht, wat snel acné veroorzaakt. Goed schoonmaken dus.

2. Begin aan de anticonceptiepil
Deze tip is speciaal voor vrouwen in de pubertijd. Tijdens deze periode in je leven zijn je hormonen namelijk flink in de war, de anticonceptiepil zorgt ervoor dat deze weer in balans worden gebracht.

3. Gezonde voeding
Je had het waarschijnlijk wel verwacht, maar voeding maakt ontzettend veel uit voor de stand van je huid. Blijf dan ook voldoende water drinken, en laat junk food even staan. Eet in plaats daarvan voldoende fruit!

4. Wissel genoeg van kussensloop
Gedurende de nacht verlies je heel veel dode huidcellen en andere verontreinigingen die op je lijf zitten. Zo is het ook met alle stoffen die uit je puistjes komen. In de nacht wrijf je dit letterlijk in je kussensloop. Als je de volgende nacht weer op dezelfde sloop gaat slapen, dan komen de verontreinigers weer op je (waarschijnlijk net schoongemaakte) huid. Op deze manier houdt acné zichzelf in stand.

5. Gebruik niet teveel make-up
Wanneer je make-up gebruikt om je acné te camoufleren, werkt dat alleen maar averechts. Door make-up kan de huid slecht ademen, wat voor meer acné zal zorgen. Let er ook op dat je nooit met make-up op gaat slapen; reinig je gezicht altijd voor het slapen gaan, ook als je geen make-up op hebt!

> Klik hier om direct naar de Voordeeldrogisterij te gaan en ontvang cashback     
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Voordeeldrogisterij.nl 1,75% CashCoins

Voordeeldrogisterij.nl

Bestel voordelig A-merken op het gebied van verzorging en schoonmaken bij Voordeeldrogisterij.nl

Naar de actie
Close
1,25% CashCoins
6% korting op museumkaartjes bij Tiqets
Code:TIQETSMUSEUMS
visit register click click