Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Laat de Oranjegekte beginnen!
09/06/2014
Begin maar met aftellen, want het WK 2014 gaat bijna van start! Op 13 juni speelt het Nederlands elftal zijn eerste wedstrijd, tegen Spanje. Ben jij er klaar voor?

Helaas is het niet voor iedere Oranje supporter weggelegd om de WK wedstrijden live te bekijken in het mooie Brazilië. Sterker nog, er zijn maar heel weinig fans die zoveel geluk hebben. Gelukkig voor alle thuisblijvers kunnen we de wedstrijden wel live op televisie bekijken. En ook thuis kunnen we bij een gewonnen wedstrijd een feestje vieren!

Haal dus al je oranje spullen uit de kast, versier je huis en trek een leuke oranje (of rood-wit-blauwe) outfit aan… Nog niet alles in huis? Online shop je gemakkelijk de tofste oranje spullen voor het WK!Bol.com presenteert de WK Inkoppers; een mooie selectie oranje producten die je vol enthousiasme door de voetbalwedstrijden helpen. Wat dacht je van een DVD met de beste uitspraken van Johan Cruijff om de voetbalwijsheid hoog te houden, of een morphsuit in rood, wit en blauw om extra op te vallen?

Media Markt maakt het wel heel gezellig met een winactie voor 40 personen. Koop tijdens de actieperiode een artikel (waarom geen nieuwe TV voor extra veel kijkplezier?) en maak automatisch kans op een WK straatfeest. Uiteraard in een Braziliaans thema, om een beetje in de voetbalsferen te blijven. Inclusief BBQ en DJ om de heupen op los te gooien. Tijd om de sambaballen af te stoffen…

Kijk ook eens bij Hema voor oranje kleding, oranje vlaggetjes, rood-wit-blauwe ballonnen, sieraden, nagelak en zelfs een barbecue om je feestje compleet te maken.

Veel plezier!    
Close
2,50% CashCoins
Shopping Days bij CECIL -20% op je aankoop
Code:HAPPY23CC
visit register click click