Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Koningsdag ledenactie
21/04/2016

Koningsdag is alweer in zicht. Misschien heb je al leuke plannen gemaakt zoals lekker struinen over de vrijmarkt, een festival bezoeken of een lekker dagje thuis op de bank kijkend naar onze Koning die dit jaar een bezoek aan Zwolle brengt. Wat je ook doet, dit mag je niet missen! We hebben namelijk een leuke ledenactie speciaal voor Koningsdag!

We vieren met Koningsdag natuurlijk de verjaardag van onze koning Willem-Alexander, maar dit jaar kan ook jij met Koningsdag cadeaus winnen! Door mee te spelen met de ledenactie maak je kans op een Dovepakket of een bierpakket van Greetz.nl.  Meespelen is gratis en het enige wat je moet doen is naar de ledenactie op onze website gaan en aangeven of jij een Dovepakket of een bierpakket wilt winnen.

Heb je een drukke planning voor Koningsdag? Dat is niet erg, je kan nu al meedoen met de ledenactie. Klik hier om direct naar de speciale Koningsdag ledenactie te gaan en speel mee!

   
Door Jitte Hoogenboom op 25-04-2016 om 14:48:33
Al kan ik niet met Moederdag ledenactie meedoen omdat mijn kinderen geen contact met mij willen, dan maar met de Koningsdag loterij mee doen.
visit register click click