Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Je vrienden zijn geld waard!
25/09/2014

Goed nieuws! Deze maand hebben we een extra ledenactie op NuCash: de Referral Wedstrijd! Bij deze wedstrijd zijn je vrienden geld waard! Hoeveel geld? Dat hangt er van af of jij de winnaar wordt van deze spannende strijd.

Bij de Referral Wedstrijd gaan we op zoek naar het lid dat de meeste vrienden kan aansporen om lid te worden van NuCash. Degene die aan het eind van de wedstrijd de meeste leden heeft aangebracht wint 100 CashCoins! De nummer 2 ontvangt 50 CashCoins, nummer 3 krijgt 25 CashCoins en nummer 4-10 nog steeds 5 CashCoins.Daarnaast ontvang je ook een vergoeding van 2 CashCoins voor ieder aangemeld lid wat tenminste 2 CashCoins (exclusief welkomstbonus) spaart.Iedere deelnemer aan de Referral Wedstrijd verdient dus cash voor het aanbrengen van nieuwe (actieve) leden. Maar hoor jij bij de winnaars, dan liggen er nog flink wat extra CashCoins voor je klaar!

Benieuwd hoe jij er voor staat? Op de Referral Wedstrijdpagina zie je de actuele stand en een teller die laat zien hoeveel tijd je nog hebt om de eerste plaats te behalen. Ga dus direct aan de slag en versla je tegenstanders door zoveel mogelijk nieuwe leden aan te brengen.

De winnaars van de Referral Wedstrijd worden na 17 oktober bekend gemaakt! Houd hiervoor de nieuwspagina in de gaten.

Zet ‘m op!

   
Close
1,31% CashCoins
10% extra korting op Costway September Sale
Code:TTSEP10
visit register click click