Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Binnen no-time klaar met de grote schoonmaak
21/03/2017

Het is officieel lente! Dat betekent dat de zon eindelijk gaat schijnen en de lentekriebels weer bij iedereen opduiken. Het voorjaar brengt ook de grote voorjaarsschoonmaak met zeg mee, want zeg eerlijk: het huis kan best een opfrisbeurt gebruiken. Zeker niet ons favoriete klusje, maar met deze eenvoudig tips heb jij het binnen no-time gedaan!


1. Zorg voor hapklare brokken

Keukenkastjes opruimen, matrassen omdraaien, vloerbedekking eens goed reinigen en noem het maar op. Er zijn teveel dingen die tijdens een grote schoonmaak moeten gebeuren. Bij het opnoemen alleen al zakt de moed bij mij al in mijn schoenen. Zorg er daarom voor dat je de grote schoonmaak opdeelt in kleinere stukjes. Begin met het uitzoeken van de kastjes en het opruimen van rommel. Hierdoor is het daarna een stuk gemakkelijker om de kastjes en tafels schoon te maken, en de kans is veel groter dat je even de moed vind om dat klusje te doen.


2. Hekel aan schoonmaken? Zoek een maatje!

En dan bedoelen we natuurlijk niet dat je je moet aanmelden op een datingsite. Maar geloof me, er zijn genoeg mensen die geen zin hebben in die grote schoonmaak. Zorg daarom dat je samen aan de slag gaat. Met zijn tweeën is de klus niet alleen veel sneller geklaard, maar is het ook nog eens een stuk gezelliger. Velen handen maken licht werk toch?


3. Gooi ramen en deuren open

Nu het zon schijnt buiten is het tijd om ramen en deuren weer open te gooien. Die zon is niet alleen erg goed voor je humeur, het zorgt er ook voor dat alle muffe wintergeurtjes verdwijnen. En het zorgt er ook nog eens voor dat je door het zuurstof en daglicht zelf een stuk actiever wordt. Win-win situatie!


4. Zorg voor de juiste apparatuur

Natuurlijk kunnen mensen heel veel, en twijfelen wij echt niet aan jouw schoonmaak kunsten. Maar er zijn zoveel apparaten die de grote schoonmaak een stuk minder erg maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een automatische stofzuiger? Scheelt wel een hele hoop werk en rugpijn. Of een ruitenreiniger die waterdruppels elektronisch opgezuigt waardoor je totaal geen watersporen meer hebt! De apparaten van Media Markt of Blokker zijn echte aanraders. Run jezelf wat rust en laat de apparatuur het werk doen!


5. Gebruik de plantenspuit voor al het schoonmaakwerk

Heel leuk dat emmertje met water, maar dat ding het hele huis door slepen is wel het laatste waar je zin in hebt. Gebruik daarom een plantenspuit! Vul de plantenspuit met water en een beetje allesreiniger en je maakt alles binnen no-time blinkend schoon. Gaat ontzettend snel en je hoeft niet non stop een emmer achter je aan te slepen.


Shop hier de beste schoonmaakmiddelen met cashback en geniet binnen no-time van een blinkend schoon huis!    
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Blokker 1,88% CashCoins

Blokker

Huishoud, speelgoed, tuinmeubilair en luxe producten koop je met korting bij Blokker.

Naar de actie
MediaMarkt 1,25% CashCoins

MediaMarkt

Bestel voordelig bij MediaMarkt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

Naar de actie
Close
2,38% CashCoins
Profiteer van 5% korting op eerste bestelling bij Tadaaz
Code:5TTNEW
visit register click click