Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Gratis minicruise of vakantie naar Turkije
01/12/2014

Dat overstappen van zorgverzekering loont, dat wist je waarschijnlijk al lang. Met alle mogelijkheden qua aanvullende verzekering en zorgverleners is het goed mogelijk dat je voor minder geld heel goed verzekerd kunt zijn. Maar wil je nog meer uit je overstap halen, dan ben je bij NuCash aan het goede adres!

Naast een fijne cashback voor het afsluiten van een nieuwe verzekering, geven we bij bijna alle verzekeringen ook een gratis reis weg. Goed en voordelig verzekerd en gratis op vakantie naar Turkije of met een minicruise naar Newcastle. Dat is pas veel écht veel voordeel.

Gratis vakantie naar Turkije
Een prachtige rondreis door Turkije. Van Antalya, via Konya naar Cappadocia en vanaf daar langs de Zijderoute en over het Taurusgebergte terug naar het prachtige Antalya. Maak kennis met de Tyrkse cultuur, bezoek Turkse markten, bewonder het ontzagwekkende landschap en maak een boottocht over de Manavgat rivier tot aan de Middellandse Zee. Een reis om nooit te vergeten!

Wil je weten bij welke verzekeringen je de gratis vliegreis naar Turkije ontvangt en hoeveel cashback je krijgt?
Check dan onze handige zorgverzekering overzicht >>

Gratis minicruise naar Newcastle
Stap in IJmuiden aan boord van een cruiseschip en vaar naar North Shields (Noord-Engeland). Eenmaal van boord waan je je al gauw in lang vervlogen tijden tijdens een bezoek aan het schilderachtige middeleeuwse stadje Durham. In Newcastle ontdek je tijdens een Panoramatour de vele bezienswaardigheden van deze enerverende metropool en de River Tyne. De reis wordt afgesloten met een gezellige avond aan boord van het cruiseschip, tijdens de terugreis naar IJmuiden, waar je vroeg in de ochtend weer zult aan komen. De ideale gelegenheid om er eventjes met zijn tweeën tussenuit te gaan!

Wil je weten bij welke verzekeringen je de gratis minicruise naar Newcastle ontvangt en hoeveel cashback je krijgt? Check dan onze handige zorgverzekering overzicht >>

   
Close
2,38% CashCoins
Profiteer van 5% korting op eerste bestelling bij Tadaaz
Code:5TTNEW
visit register click click