Meld je aan en ontvang direct 1,00
Geef je mening en verdien CashCoins
11/08/2015

Hier bij NuCash wordt elke week hard gewerkt. We speuren het web af naar de beste deals, koopjes en kortingsacties, zorgen dat onze website goed functioneert en selecteren de beste acties om per mail naar jou te versturen. En dan hebben we het nog niet over het schrijven van blogs, het bijhouden van onze facebookpagina én het beantwoorden van al jouw vragen aan de NuCash klantenservice. We doen het met veel plezier, maar hopen vooral dat JIJ er veel plezier van hebt. Daarom horen we graag wat jij vindt

Schrijf een testimonial en geef je mening

Door ons te laten weten wat je van NuCash vindt, kunnen wij ons best doen de site nóg beter te maken (of gewoon even genieten van je complimentjes). De beste manier om je mening te geven is via een testimonial op onze website. Zo kunnen anderen ook direct op onze website lezen hoe enthousiast jij over NuCash bent. Bovendien krijg je voor het schrijven van een testimonial ook nog eens 0,50 CashCoins. Dat is mooi meegenomen!

Verdien 0,50 CashCoins

Geld verdienen door je mening te geven dus. Super makkelijk en snel verdiend. Log in op NuCash en geef je mening in een testimonial. Dan blijven wij ons best doen om jou van de hoogste kortingen te voorzien!

    Share on Google+
Door Rita Holzmann op 17-08-2015 om 23:26:34
Mijn mening geven wil ik wel doen, NuCash is een super leuke site om emails aan te klikken! Ook het cashen is leuk om te doen want zo heb je af en toe een extraatje of als je wil een cadeautje, net wat je zelf kiest.
Door rini stegeman op 16-08-2015 om 19:35:24
leuke site met die Cashcoins, alleen kan het BEDRAG wanneer men voor uitbetaling in aanmerking kan, komen niet lager ????
Door Mariam Rukundo op 11-08-2015 om 15:39:27
Hoi, ik ben bij dat ik gebruik webshop van Nucash. Toen ik hen begon verdin ik elke dag een cashcoins En ik verwacht dat ga ik voor langer period de Webshop Gebruiken Mariam Rukundo
  MediaMarkt
Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
visit register click click