Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Doe mee met de CashBoost wedstrijd
01/11/2013

Goed nieuws! Deze maand hebben we een speciale ledenactie op NuCash: de CashBoost wedstrijd! Bij deze wedstrijd zijn je vrienden geld waard! Hoeveel geld? Dat hangt er van af of jij de winnaar wordt van deze spannende strijd.

Bij de CashBoost wedstrijd gaan we op zoek naar het lid dat de meeste vrienden kan aansporen om lid te worden van NuCash. Degene die aan het eind van de wedstrijd de meeste leden heeft aangebracht wint 200 CashCoins! De nummers 2-5 ontvangen 50 CashCoins en nummer 6-10 nog steeds 20 CashCoins. Daarnaast ontvang je ook de CashBoost vergoeding van 5 CashCoins voor ieder aangemeld lid wat tenminste 10 CashCoins spaart.Iedere deelnemer aan de CashBoost wedstrijd verdient dus cash voor het aanbrengen van nieuwe (actieve) leden. Maar hoor jij bij de winnaars, dan liggen er nog flink wat extra CashCoins voor je klaar!

Benieuwd hoe jij er voor staat? Op de CashBoost wedstrijdpagina zie je de actuele stand en een teller die laat zien hoeveel tijd je nog hebt om de eerste plaats te behalen. Ga dus direct aan de slag en versla je tegenstanders door zoveel mogelijk nieuwe leden aan te brengen.

De winnaars van de CashBoost wedstrijd worden op 2 december bekend gemaakt! Houd hiervoor de nieuwspagina in de gaten.

Zet ‘m op!

   
Door rembrandt delsman op 23-11-2013 om 16:43:37
het is een leuke bezigheid.
Door yvonne van Rosmalen op 05-11-2013 om 18:28:06
nu ik zal kijk wat ik kan doen. wand ja op facebook heb ik wel heel wat vrienden. maar zijn gaan voor de dieren .en ik hoop dus dat ik hier heel wat geld kan verdien voor de dieren. voor al voor de honden en katten die het nu zo nodig heb.om uit de hel gehaald te worden.
Door Linda van Os-Ruff op 01-11-2013 om 12:27:16
Hoi ga mijn best doen :) linda
Close
2,50% CashCoins
10% korting op alles bij Yourdecoration
Code:YDTT10
visit register click click