Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
De 3 best beoordeelde zorgverzekeringen
21/12/2015

Welke zorgverzekering past bij jou? Nu we de laatste week van december in gaan is dit ook je laatste kans om van zorgverzekeraar over te stappen. Maar waar moet je naar kijken? In eerdere blogs besproken we al waarom je wel of niet over zou moeten stappen van zorgverzekeraar, in welke gevallen een aanvullende tandartsverzekering nuttig is en hoe je je zorgpremie 2016 zo laag mogelijk houdt. In dit blog kijken we naar de drie best beoordeelde zorgverzekeraars door leden van NuCash.nl.

Zorgverzekering 2016

1. OHRA + 17,50 CashCoins + Vliegreis naar Turkije!
OHRA neemt de eerste plek in en niet zonder reden! Met de OHRA Zorgverzekering Online Gemak krijg je altijd 8,8% korting op de premie. Met de OHRA Zorgverzekering mag je altijd zelf uw zorgverlener kiezen. En uw verzekeringszaken? Die regel je eenvoudig online of met de OHRA App. In 2016 is de premie van de OHRA Zorgverzekering Online Gemak € 96,10 per maand. En NuCash doet er nog even een schepje bovenop door je een gratis vliegreis naar Turkije aan te bieden bij elke afgesloten OHRA verzekering.

Zorgverzekering 2016

2. Anderzorg: de goedkoopste zorgverzekering
De onderscheiding voor goedkoopste zorgverzekeraar gaat dit jaar wederom naar Anderzorg. Bij Anderzorg regel je alles direct online, ben je verzekerd van goede zorg en kun je terecht bij elk ziekenhuis in Nederland. En natuurlijk ook gewoon bij je eigen huisarts en tandarts. Daarnaast geven ze 40 euro weg wanneer je Anderzorg bij vrienden en familie promoot. Da's een mooie bonus!

Zorgverzekering 2016

3. UnitedConsumers + 12,50 CashCoins + Gratis mini-cruise!
Het UnitedConsumers ZorgCollectief biedt al meer dan tien jaar op rij één van de goedkoopste zorgverzekeringen. Ook in 2016 ontvang je tot maar liefst 10% korting op je premie, zo bent je al voor € 97,15 per maand verzekerd. Je kunt er ook voor kiezen om in plaats van de 10% korting te gaan voor een cadeau met fikse korting! En ook hier geeft NuCash een gratis vakantie weg. Ditmaal de mini-cruise!

 

> Ben jij al overgestapt van zorgverzekeraar?

   
visit register click click