ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Deze Senseo actie maakt je ochtend goed!
11/01/2016

Ben je helemaal uitgekeken op die saaie filterkoffie of ben je al wekenlang aan het klooien met een half werkend koffiezetapparaat? Een nieuw jaar vraagt om een nieuw koffiezetapparaat. Out with the old, in with the new! En vervang 'm meteen met een Senseo apparaat, want daar komt met een druk op de knop heerlijke latte macchiato, espresso of gewoon een lekker bakkie pleur uit. En tijdelijk ontvang je tot wel €50 voordeel op de Senseo koffiemachines! Bestel jouw nieuwe machine nog voor het einde van de maand en profiteer van cashbackacties.

Senseo kortingsactie

Er zijn mensen die lijken te leven op koffie. Voordat er 's ochtends een bakkie in gaat doen ze alles op de automatische piloot. De één holt elk uur naar het koffiezetapparaat op kantoor om een ingewikkelde latte macchiato in elkaar te flansen, de ander zweert bij de allersterkste espresso - of ristretto, voor de liefhebber. Zoveel smaken, zoveel koffie-variaties, en maar één apparaat dat ze allemaal aan kan. Juist, SENSEO!

De hele maand januari profiteer je namelijk van acties bij SENSEO. Zo krijg je €20 retour op een Viva Café koffiemachine en maar liefst voor €50 in SENSEO koffiepads bij een Latte Duo apparaat! Zo kun je alle varianten meteen proberen, wedden dat ze zo op zijn?

Senseo kortingsactie

Kies uit de volgende types Senseo koffiemachines:

1. SENSEO Viva Café + €20 retour + 1,75% CashCoins
De Viva Café (leve de koffie!) is met een capaciteit tot 8 kopjes ideaal voor grote huishoudens. Laat jouw kopje koffie precies smaken zoals jij het wil door zelf de sterkte en smaakintensiteit in te stellen. Daarnaast kun je kiezen of je een klein, medium of grote kop koffie wil. Dankzij de aanpasbare tuit kan je gemakkelijk verschillende maten kopjes en mokken koffie zetten!

2. SENSEO Latte Duo + €50 aan koffiepads + 1,75% CashCoins
Geniet jij het meest van een cappuccino, latte macchiato of andere koffiespecialiteit met opgeschuimde melk? Met de Latte Duo heb je meer koffieplezier met verse melk. Dit apparaat is ideaal voor meerdere mensen; je kunt eenvoudig kiezen voor één of twee kopjes heerlijke koffie.

Senseo kortingsactie

Actievoorwaarden Wanneer je in de periode 12 november 2015 t/m 28 januari 2016 een SENSEO Latte Duo koffiepadapparaat hebt gekocht, dan mag je voor €50 een gratis koffiepakket bestellen. Registreer eerst je aankoop op senseo.nl/gratiskoffie en ontvang een unieke actiecode. Ga je voor de Viva Café, dan registreer je je aankoop via senseo.nl/actie en krijg je met vier simpele stappen €20 cashback retour.

 

   
Close
1,25% CashCoins
Profiteer van 5% korting op dierentuinen bij Tiqets
Code:5OFFZOO
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click