ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
De handigste telefoonhoesjes
20/07/2017

Veel mensen kunnen niet meer zonder telefoon. Als we ‘m laten vallen slaat ons hart even over en prijzen we ons als een echte geluksvogel als er niks mankeert aan het toestel. Niet voor iedereen geldt dat geluk keer op keer. Daarom is het verstandig een hoesje aan te schaffen voor je toestel. Een hoesje kan verschillende functies hebben naast dat het beschermd tegen valschade. Zo zijn er hoesjes die als mode accessoire gezien worden, die als portemonnee gebruikt worden of die bestand zijn tegen extreme valschade. Hierbinnen zijn verschillende soorten hoesjes: gel/silleconen, hardcase, bumper, bookcase, klaphoesje & insteek. Welk hoesje bij jou past? Lees alle voor en nadelen en ontdek welk hoesje voor je geschikt is.

Bookcase
Met een bookcase is jouw telefoon rondom helemaal beschermd. Het wordt een bookcase genoemd omdat het een soort van boek is die je openslaat. Je vind dan alleen geen volgeschreven pagina’s maar je telefoon. Een bookcase kan links- en rechtsom openklappen. Wat handig is voor jou, is afhankelijk of je link- of rechtshandig bent. Veel bookcases bevatten ook opbergruimte voor pasjes. Zo kan je bijvoorbeeld je pinpas, OV-kaart of ander pasje hierin kwijt.

Klaphoesje
Dit hoesje lijkt erg op een bookcase. Het verschil zit in de manier van openklappen. Een bookcase sla je links- of rechtsom open terwijl een klaphoesje vanaf de boven- of onderkant openslaat.

Gel/siliconen
Een gel of siliconen hoesje beschermt de achterkant en zijkant van je telefoon. Deze zijn in heel veel verschillende kleuren, prints, fournituren en noem het maar op te verkrijgen. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken. Wat een nadeel is van dit hoesje is dat het je scherm niet beschermt. Dit kan je oplossen met een screenprotector die je zelf eenvoudig kan aanbrengen.

Hardcase
De hardcase beschermt net als een siliconen hoesje alleen de achterkant en zijkant van je telefoon. Vaak heeft een siliconen hoesje nog een opstaande rand zodat je scherm niet direct in contact kan komen met bijvoorbeeld een tafel. Dit is bij een hardcase niet het geval.

Bumper
Met een bumper bescherm je alleen de zijkant van je telefoon. Wanneer je telefoon valt, valt deze ook vaak op de zijkant. Maar je telefoon is nu niet beschermd tegen eventuele krasschade. Dit kan je natuurlijk weer oplossen met een screenprotector, alleen blijft de achterkant van je telefoon onbeschermd.

Insteek
Zoals het woord al doet vermoeden steek je bij een insteekhoes je telefoon in het hoesje. Hiermee is je telefoon rondom beschermd. Via een handig lintje kan je jouw telefoon met gemak uit het hoesje halen. Wanneer je jouw telefoon in gebruik hebt, is deze dus niet beschermd. Laat je jouw telefoon tijdens gebruik vallen, dan heb je evengoed de kans op schade aan je telefoon. 

Heb je een beetje een beeld kunnen krijgen welk hoesje bij jou past? Ga je voor een bookcase, insteekhoesje, bumper of klophoesje? Shop deze dan met cashback bij AliExpress of LightInTheBox. Wil je liever een siliconen hoesje of hardcase? Shop deze dan met Cashback bij Case-tastic.

   
Close
1,14% CashCoins
Ontvang 25% korting op jouw bestelling bij Wijnvoordeel
Code:25SBWV
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click