Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
De beste bestemming voor je vakantiegeld
23/05/2018

vakantiegeld

Het is alweer bijna het einde van de maand en dat betekent meestal dat je banksaldo weer tot een nulpunt is gedaald. Maar! Daar komt deze week flink verandering in, want het vakantiegeld komt eraan. En wij hebben de beste bestemming ervoor gevonden, waarbij je ook nog eens CashCoins ontvangt. Ka-ching!

Eind mei ontvangen we altijd ons vakantiegeld. Yes! Maar wat ga je er eigenlijk mee doen? Heel logisch dat je er je vakantie van gaat betalen, maar wist je al dat velen hun vakantiegeld niet eens uitgeven aan vakantie? De meesten zetten het opzij of geven het uit aan andere zaken. Je kunt dat extra zakcentje natuurlijk ook uitgeven aan een verbouwing, nieuwe tv of garderobe. En het mooie? Je profiteert nu van veel acties én je ontvangt ook nog eens CashCoins. Win-win!

Of je nou je vakantiegeld uit gaat geven aan vakantie of aan een nieuwe laptop; wij hebben op deze pagina de beste acties op een rij staan. Zo ontvang je nu veel voordeel bij MediaMarkt, krijg je bij Beter Bed 8% vakantiegeldkorting en is ook de vakantiegekte toegeslagen bij wehkamp.nl, waarbij je tot wel 40% korting op zomerkleding ontvangt! Ga snel naar deze pagina en profiteer van de beste kortingsacties. Zo weet je zeker dat je vakantiegeld goed wordt besteed!

>> Ga direct naar deze pagina en vind de beste bestemming voor jouw vakantiegeld + ontvang CashCoins!

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
MediaMarkt 1,25% CashCoins

MediaMarkt

Bestel voordelig bij MediaMarkt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

Naar de actie
Close
2,00% CashCoins
Tijdelijk 20% op truien & vesten bij Bonprix
Code:KNITS
visit register click click