ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
Hoe ga jij verkleed naar Carnaval 2015?
09/02/2015
Carnaval 2015

 

Hoe gekker, hoe beter! Er is heel veel keuze in carnavalskleding en met deze inspiratie hopen wij je een beetje op weg te helpen. Carnaval is voor velen vooral het feest van hossen en heel veel bier drinken. Maar een originele carnavalsoutfit is net zo belangrijk. Wees niet bang iets geks aan te trekken, want tijdens carnaval kan en mag alles!

Dierenpak
Dierenpakken hebben Carnaval overgenomen! Je ziet ze ook regelmatig op muziekfestivals en studentikoze feestjes. Vroeger moest je ze apart bestellen of op maat laten maken, tegenwoordig koop je een onesie. Dan bestaat je pak uit één stuk. Heel makkelijk om over je kleding heen te trekken, zodat je lekker warm blijft. Alleen als je naar de WC moet is het even hannessen... Ga bijvoorbeeld als pinguïn, spiderman, beer of Pikachu.

Filmhelden
Ga je voor iets unieks? Kies dan voor je favoriete filmheld. Arnold Schwarzenegger, de Hulk, Rocky Balboa, Jigsaw, het kan allemaal. Met laatst genoemde laat je ongetwijfeld wat mensen schrikken. Dan kun je het kostuum nog eens hergebruiken met Halloween. 

Hippies
De jaren '70 waren fantastisch, en het is tijd om ze opnieuw te beleven! Stap in de tijdmachine en spendeer de carnavalsdagen als hippie. Denk aan broeken met wijduitlopende pijpen, het liefst in geel/oranje of bruin. Het topje mag kort; blote buiken waren hét kenmerk van de hippies. Toch iets te koud? Trek er gewoon een t-shirt onderaan. Tot slot nog een enorme zonnebril, een ketting met het peaceteken en een kleurrijke haarband.

Kijk bijvoorbeeld bij Carnavalskostuumwinkel of Carnavalvoordeel voor meer inspiratie! Wat wordt jouw carnavalspak dit jaar?

   
Door H.W.G Eland op 14-02-2015 om 08:53:22
morph suit
Door bep drenth-driessen op 11-02-2015 om 13:59:07
IK GA ALS ROLMOPS
Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click