ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Morgen begint de Boekenweek 2015!
06/03/2015

Van 7 t/m 15 maart viert Nederland de jaarlijkse Boekenweek 2015 met een Boekenweekgeschenk, het Boekenbal en veel meer activiteiten. Het thema dit jaar is waanzin, dus verwacht de meest absurde en fascinerende boeken!

Boekenweek 2015

 

Gratis Boekenweekgeschenk door Dimitri Verhulst
Het Boekenweekgeschenk is weer een pareltje! Dimitri Verhulst is vooral bekend van zijn boek 'De Helaasheid der Dingen' over een Vlaams gezin dat later verfilmd werd. Het Boekenweekgeschenk heet 'De zomer hou je ook niet tegen' en je leest 'm gratis bij besteding van € 12,50 aan Nederlandse boeken.

Gratis reizen met de NS
Het Boekenweekgeschenk is al gratis, maar je krijgt er nog een extra cadeautje bij. Op zondag 15 maart dient het boek de hele dag lang als gratis NS treinkaartje t.w.v. € 50,80!

 

Boekenweek 2015

 

Win een reis naar IJsland!
Alle schrijvers in de dop opgelet: met jouw verhaal maak je kans op 1 van de 3 tripjes naar IJsland. Nóg beter: schrijver Ronald Giphart is je literaire reisleider! Schrijf jezelf naar IJsland met een verhaal van maximaal 1.000 woorden gekoppeld aan het thema van de Boekenweek. Lever jouw tekst in voor 31 maart 2015. Succes!

Boekenweekessay 'Waanzin in de wereldliteratuur'
Naast het Boekenweekgeschenk is er ook het Boekenweekessay door Pieter Steinz. In 'Waanzin in de wereldliteratuur' krijg je een rondleiding door de verhalen van Edgar Allan Poe, de romans van Boudewijn Büch, de toneelstukken van Shakespeare en het leven van Virginia Woolf. Het boekenweekessay is tijdens de Boekenweek te koop voor slechts € 2,50. Daarnaast vind je in de bibliotheken het gratis Boekenweekmagazine en de Boekenweekbundel.

De Boekenweek is ook gewoon online aan de gang. Shop bij Bruna.nl of bol.com en profiteer!

   
Close
2,00% CashCoins
Extra 20% korting op de Sale bij Under Armour
Code:EXTRA20
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click