ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Boek nu een goedkope Last Minute
30/06/2015

Vergeet die ene camping waar je al jaren naartoe gaat. Pak spontaan je koffer in voor een warme bestemming, en boek pas op het allerlaatste moment je vlucht. Waarheen? Nou, bijvoorbeeld naar een pittoresk Grieks dorpje, of een eindeloos Spaans strand. Met een voordelige Last Minute blijft je bestemming een verrassing tot op het laatste moment!

Last Minute vakantie boeken

Een Last Minute is stukken voordeliger
Nummer één reden om een Last Minute zomervakantie te boeken is omdat het enorm veel geld scheelt. Reisorganisaties laten op het laatste moment de prijzen zakken om zo toch nog vakanties te kunnen verkopen, en dat levert jou weer veel korting op. In het voor- en naseizoen kun je rekenen op de beste aanbiedingen, maar ook in juli en augustus wordt er flink gestunt met de prijzen!

Maar je moet wel een beetje flexibel zijn om écht van een Last Minute te kunnen genieten. Je bent namelijk afhankelijk van het aanbod op dat moment, dus je kunt je niet vastpinnen op een specifiek vakantieland. Last Minutes zijn perfect voor iedereen die pas op het laatste moment vrij kan vragen, of voor ZZP'ers die niet zeker weten of ze een gaatje vrij kunnen maken voor een vakantie.

Last Minute vakantie boeken

De leukste Last Minute bestemmingen
1. 'Dichtbij-bestemmingen'

In de categorie 'Dichtbij-bestemmingen’ zijn landen als Spanje, Turkije en Griekenland altijd een goede keuze. Niet alleen zijn deze landen voordelig, maar je kunt ook rekenen op een stabiel zonnetje aan de hemel en een opgewarmde Middellandse Zee. Frankrijk en Italië hebben vaak minder opties.

2. Binnen 6 uur vliegen
Binnen 2,5 uur vlieg je bijvoorbeeld naar Barcelona of Berlijn, maar voor gegarandeerde zon zit je toch wel zo'n 6 uur in het vliegtuig. Met deze vliegreis zit je dan zomaar op de Canarische Eilanden of aan de Egyptische kust. De nog relatief onbekende Kaapverdische eilanden liggen ook op 6 uur vliegen. Deze vulkanische eilandengroep heeft eindeloze bountystranden en het is er altijd tussen de 25-30 graden!

3. Last Minute droomreizen
Wil je investeren in een ongelooflijke, onvergetelijke droomvakantie? Je kunt ook een Last Minute verre zonvakantie boeken naar tropische bestemmingen als Cuba, Mexico, Brazilië, Curaçao of Florida. En als je toch aan het uitpakken bent, wat dacht je van een ‘eens in je leven-droomreis’ naar Bali of de Malediven...

Last Minute vakantie boeken

De beste Last Minute zonvakantie websites
Neckermann Reizen
HotelSpecials.nl
TravelBird.nl
Thomas Cook
Vliegtickets.nl
Supersaver.nl
...of check onze overzichtspagina met alle webshops!

   
Close
3,13% CashCoins
Profiteer van feestelijke kortingen: smartphoto 5 jaar oud
Code:5JAAR
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click