Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Back2School: wat heb je nodig?
10/08/2017

Misschien wil je er nog even niet aan denken, maar binnenkort starten de scholen weer. Tijd om dus wat spullen daarvoor in huis te halen. Je wilt natuurlijk dat je kids het schooljaar direct goed starten. Ga daarom onze checklist af en zorg dat zowel jij als je kinderen helemaal klaar zijn voor het nieuwe schooljaar.

Sportkleding
Zijn de sportkleding van je kids nog goed? Doordat ze zo hard groeien is de kans natuurlijk groot dat ze uit de kleding van vorig jaar zijn gegroeid. Let bij het kopen van de sportschoenen op dat deze niet afgeven. Vrijwel alle scholen verbieden schoenen die zwarte strepen kunnen achterlaten.

Kaftpapier
Met het nieuwe schooljaar komen er ook weer nieuwe schoolboeken. Deze moeten natuurlijk gekaft worden om ze zo te beschermen tegen eventuele schade. Heb je geen zin om te knutselen met kaftpapier? Tegenwoordig kan je ook stoffen kaften kopen. Deze zijn super elastisch waardoor je ze met gemak om ieder schoolboek heen kan doen.

Schrijfgerij
Het is wel zo handig dat je kids op de eerste schooldag direct een goede start maken. Sla dus voldoende schriften in zodat er voor ieder vak een schrift aanwezig is. Check ook de etui. Zit hier nog alles in wat nodig is? Denk hierbij aan pennen, potloden, gum, passer, liniaal en een geodriehoek. Sommige scholen sturen vlak voor het nieuwe jaar een lijst met benodigdheden voor het nieuwe schooljaar. Check deze ook zodat je zeker weet dat je kids niks missen op school.

Nieuwe outfit
Er is toch niks zo leuks als je eerste schooldag beginnen met nieuwe kleding. Shop daarom voor je kids een paar nieuwe outfits zodat ze het jaar helemaal fris kunnen beginnen. Doordat er bij heel veel shops sale is kan je super voordelig shoppen en kan je flink besparen op de outfits voor het nieuwe schooljaar.

Nieuwe leren
Veel scholen hebben het nieuwe leren geïntroduceerd. Dit houdt in dat de kinderen digitaal leren, dus via een tablet of laptop. Er zijn zelfs scholen die ervoor kiezen om de boeken digitaal aan te bieden. Indien de school werkt met het nieuwe leren, zal je hier vast en zeker een informatiebrief over ontvangen hebben. Indien dit het geval is, zal je kind dus een tablet of laptop nodig hebben. 

   
Close
Tot 1,75% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij één bestelling bij Pazzox.nl
Code:WELKOM5
visit register click click