ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
7x budgetproof gezonde snacks
08/06/2017

Ben je graag bezig met voeding en een gezonde levensstijl? Deze manier van leven lijkt er duur en schrikt daarom vaak af. Toch kan je ook op een budget manier gezond snacken. Laat je vooral niet voor de gek houden met superfood. Dit kost veel geld en geeft je niet perse de power die je uit een snack wilt halen. Laat je ook niet van de wijs brengen door mega dure zogenaamd gezonde repen. Deze zitten alsnog vol suikers of andere ongezonde ingrediënten waardoor de reep niet zo gezond is al het leek. Ga gezond snacken met deze 7 budgetproof gezonde snacks:

- Gevuld eitje
 Een ei geeft veel verzadiging en dat is precies wat je wilt van een snack. Een gekookt ei is al lekker om naturel te eten, maar een gevuld ei is nog lekkerder. Gebruik gewoon je eigen recept maar vervang de mayonaise door magere yoghurt.

- Handje noten
Noten bevatten veel bouwstoffen die je lichaam dagelijks nodig heeft. Gebruik ze door je ontbijt, lunch of diner óf neem een handje ongezouten noten als snack. Je hoeft hier geen enkele voorbereiding voor te treffen en is dus lekker makkelijk.

- Mugcake
Gezond snacken met cake? Ja het kan! Meng in een mok wat havermout met een halve geprakte banaan, ei en honing. Voeg kaneel of cacao toe en zet vervolgens voor circa 1 tot 1,5 minuut in de magnetron. Hmmmm smullen maar. Je kan deze ook heel goed voorbereiden. De cake is dan niet meer warm maar nog net zo lekker.

- Pure chocolade
Dit is onze persoonlijke favoriet. Hoe puurder de reep is, hoe gezonder. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je de hele dag chocolade gaat eten. Maar een paar keer per week kan je prima een stukje of 2 nemen.

- Chips en popcorn
Verlang je echt naar chips of popcorn? Het kan! Maak je eigen popcorn door de mais in een verhitte pan te laten poppen of maak van pastinaak chips. Snijd deze in plakjes en bak de plakjes vervolgens in de oven krokant.

- Bananenbrood
Heb je al eens bananenbrood gemaakt? Een plakje hiervan is werkelijk een feest en het is heel eenvoudig te maken. Doe 3 rijpe bananen, 150 gram amandelmeel, 3 eieren en 50 gram ontpitte dadels in de keukenmachine en mix het tot een glas beslag. Giet dit in een cakeblik en voeg er nog noten, blauwe bessen of andere ingrediënten aan toe ter variatie.

- Truffels
Deze truffels geven je de nodige energie op een drukke dag. Meng bijvoorbeeld cacao, haver, dadels en noten in een keukenmachine. Maak van dit beslag balletjes en rol deze door gehakte noten, cacao of kokosrasp.
 

   
Close
1,25% CashCoins
Profiteer van 5% korting op dierentuinen bij Tiqets
Code:5OFFZOO
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click